Sadece GTA 6 için geçerli olmamakla beraber, yeni çıkacak oyunlardan beklentileriniz nelerdir? Grafik kalitesi mi, daha gerçekçi mekanikler mi?
Benim artık tek beklentim yapay zekanın oyunlara dahil olması:))

yeni çıkacak oyunlardan beklentilerim var gibi çünkü artık oyunlar directx 12 üzerinden geliştiriliyor
directx 12 yapılan oyunu daha gerçekçi bir grafikle sunuyor
gerçekçi görünüme sahip olan bir oyunda yapay zekanın kötü olmasını beklemiyorum
gta 5 directx 11 olarak çıktı bu yüzden pek gerçekçi grafiğe sahip değil dolayısıyla yapay zekadan bir şey beklemek çok zor
gta 6 sistemi eğer directx 12 üzerinden olursa istediğimiz gibi olur ama bu seferde oyunun boyutunun yükselmesi sorun olabilir sistem gereksinimlerinin daha zorlayıcı olmasını gerektirir yani aşağı tükürülse sakal yukarı tükürülse bıyık :D
Sistem gereksinimi yüksek olursa buna teknoloji şirketleri sevinir :D
kesinlikle öyle olur
ama bu pahalılıkla hepsi ellerinde kalır :D
Bize göre pahalı :D minimum sistem gereksinimi bence 1080ti falan olur. O da o kadar yüksek bir kart değil.
sadece ekran kartıyla bitse bi şekilde alınabilir para biriktirilir yani mümkün olduğu kadarından :D
bunun işlemcisi ramleri yüksek değerlerde çalışan parçalar daha çabuk eskiyecektir bu eskimeyi ısınmayı durdurmak için sıvı soğutmalar
sanırım yakında oyun da oynayamayacağız :D
oyunlar tam istediğimiz gibi olacak ama bu sefer de biz oynayamayacağız :D :D
Oyun oynayabilmek için daha çok çalışırız bizde :D
bu sayede hayatımız oyun olur :D
aslında hayatta bir oyun
hiç bir oyun şirketi gerçek hayat kadar gerçekçi yapamaz bir oyunu :D
Yapmışlar. Adı da Türkiye 2023 dkshsjdsnldns
:D :D oynamıyorum vazgeçtim :D
Ağlayacaksan oynamayalım diyor rakip. Ne yapalım? :D
oynamıyom küstüm :D
O da bir seçenek :D
dimi ama
neyse sohbet için sağol iyi geceler dilerim
Günaydın :)
:D
Cevap
7Cevap
Kaliteli olmaları
Bugsız ve bizi kanser etmeyecek hileci insanlarin olmamasi dhdjdjdj

sdfghsdfhdgfsh
Yaaa djdjgjdbfbfbfbfbfbdhdjfhhfhfhd
:D :D
Yeni çıkacak oyunlar için beklentim yok, ama Nintendo oyunları için olabiliyor. GTA serisini çok sevmem zaten.
Ya gerçekçilik güzel şey oyunu işi bozmadan yaparlarsa ne hale ve elbette grafik
Mmocuyum ben lost ark çıktı şimdi WoW-lost ark-new world_bdo-final fantasy falan oynuyorum gerisi boş fasafiso
beklentim eğlenceli olması iyi olması
Güzel olsun bug az olsun yeter
GTA 6 bayağı gerçekçi olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?