Telefonda pek oyun oynamıyorum, bu yüzden oyun performansı benim için önemli bir özellik değil. Telefonu daha çok iletişim kurmak, internette gezinmek, işlerimi halletmek ve günlük ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Bana göre telefon öncelikle bir iletişim ve günlük kullanım aracı, oyun oynamak için kullanılan bir cihaz değil. Bu yüzden telefon alırken oyun performansından ziyade kullanım kolaylığı, batarya ömrü, kamera ve genel performans gibi özelliklere daha fazla önem veriyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet memnunum. Mobil platformunda zorlayabilecek oyun yok
Honor magic 7 pro dimi seninki Snapdragon 8 Elite canavar işlemci zaten 😅
Evet çok memnunum
Telefonda pek oyun oynamıyorum, bu yüzden oyun performansı benim için önemli bir özellik değil. Telefonu daha çok iletişim kurmak, internette gezinmek, işlerimi halletmek ve günlük ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Bana göre telefon öncelikle bir iletişim ve günlük kullanım aracı, oyun oynamak için kullanılan bir cihaz değil. Bu yüzden telefon alırken oyun performansından ziyade kullanım kolaylığı, batarya ömrü, kamera ve genel performans gibi özelliklere daha fazla önem veriyorum.
Hiç memnun değilim bir daha redmi alırsam yazıklar olsun bana
Hiç bu konulari anlamıyorum, öylesine oynuyorum. herşeyi bilmek zorunda değiliz galiba kdjdjd.
Pek oyun oynamıyorum ama oynadığımda memnunum.
Telefonumdan oyun oynanımıyorum verse de Max 45 falan verir
Telefon saçma sapan oyunları indirmek için değil, telefonumda oyun yok
32 GB samsung m11 mükemmel😊
Oda güzel 😅 en güzel telefon kullandığın telefon dir 😉
32 GB la 4 yıldır iyi dayandım👍
Oynamıyorum ki
Redmiyi kim beğenir
Ne redmi si aq Galaxy S24 Ultra bu
Sen soru sormuşsun ya? Yazdığın da mı okumuyon?
Öyle desene ben de bana diyor sandım 😅 pardon doğru Redmiler maalesef kalitesiz oluyor T serisi fiyat performans Xiaomi de
Çok oynayan biri değilim
Benimki Apple 15 hiç kasma yok.
aşırı memnunum