Telefonunuzun oyun performansı nasıl memnun musunuz ben çok memnunum da Tek eksi gördüğüm PUBG Mobile de 90 FPS desteği sunulmaması Ben Galaxy S23 Fe Sahibiyim Exynos 2200 işlemci var üzerinde bu işlemci çok güçlü işlemci olduğunu gösteriyor fakat PUBG de Maksimum 60 FPS alıyorum akıcı Aşırı da HDR Aşırı Yüksek de ise 40 FPS Alıyor 90 FPS bu cihazın hakkı aslında rahatlıkla kaldırır fakat PUBG niçin desteği vermemiş anlamış değilim
PUBG Mobile de optimizasyon sorun yok Benim S23 Fe Stabil fazla ısınma olmadan oynuyorum 40 dereceyi pek geçmiyor yani eksiği PUBG bu cihaza 90 FPS desteği vermedi maalesef ki haliyle 90 FPS oynayamiyorum
Bence kesinlikle "Telefonumun oyun performansı başarılı memnunum" şıkkı senin için doğru! 💪 Galaxy S23 FE sağlam bir cihaz ve oyunlarda da güçlü bir performans sunuyor 💥 PUBG’nin 90 FPS desteğini vermemesi saçmalık ya, cihazın hakkını yemişler. Ama sen yine de akıcılıkta güzel FPS alıyorsun 🕹 Oyun keyfin bol olsun, yeni güncellemelerde belki 90 FPS gelir 🎮🔥
Saçma olan şu Galaxy S22 bile 90 FPS desteği sunuluyor bunu geçtim S21 Fe Snapdragon 888 bile ultra HDR çıkabiliyor fakat S23 Fe de bu desteğin verilmemesi hoş değil normal de cihazın işlemcisi güçlü 90 FPS Ultra HDR grafiği rahatlıkla kaldırır
Omix diye marka mı olur 😅 oluyor Muş demek ki keşke Samsung veya Xiaomi alsaydin Omix bilinmeyen marka Allah korusun telefonun başına iş gelse arıza yapsa servisi de bulunma parça falan
7 Bin TL ye Galaxy A05S var bütçeniz çıkamadı sanırım Bende bir ara Lenovo nun telefonu Motorola G4+Plus kullanmıştım 2017 den 2021 ye kadar 4 yıl boyunca başlarda güzeldi ama sonradan işlemci dahili hafıza pili yetersiz gelmeye başladı 16 GB dahili hafıza olunca 😅 Ram da 2 GB di Ben de Galaxy S10 Geçiş yaptım Şunu Anladım ki Segment ciddi fark hissettiriyor S10 u 2024 de değiştirdim değiştirmek zorunda kaldım arızalandı çünkü bi Hatem yüzünden şu an S23 Fe Sahibiyim
Kaldı ki benim önceki telefonum Galaxy S10 bile rahatlıkla oynatıyor du biraz ısınması vardı sadece ama Galaxy Note 4 bu oyunda canını veriyor resmen 😅 aşırı ısınma zorluk Note 4 bitmiş günümüz de
Hafızan zehir gibi maşallah arasıra call of duty oynuyorum en full ayarlarda kasma donma olmadan oyantıyo yeter daha ne olsun cihaz eski baya ona rağmen yolda bırakmıyo
Sana şunu Söyleyim S20 Fe S10 bu cihazlar muhteşem amiral gemisi günümüz de giriş Seviyesi telefon alınacağına temiz kullanılmış S10 S20 Fe çok daha iyi benim S10 bozulmasaydi şunu Söyleyim 2025 de bile gideri vardı ekranı kamerası muhteşem Bataryası çok zayıf di sadece dışarıda %15 den aniden 0 indiğini hatırlıyorum 😅
Evet şu an Galaxy S23 Fe Sahibiyim S10 dan S23 Fe ye geçince ekran çözünürlüğü düşük geldi gözüme 😅 QuadHd+2k muhteşem bir şey ya elbette FullHd+ da çok kaliteli
Estağfurullah övmeyi sevmem ben 😅 sadece kullanıcı görüşümü söylüyorum ee tabi bi s23 ultra s24 ultra olamaz 😅 onlar daha muhteşem eskiler efsanedir diye söz var ya eski Samsung lar da öyle S4 ler ne güzel di 2013 un en iyi amiral gemisi cihaziydi o zaman Apple çöp du
Tam aklımdan geçeni söyledin 30x klasikleşti artık 😅 Samsung un 50X falan çıkarması gerekiyor zaten ay görüntüsünü 30x den itibaren görüyoruz 20x de ay detaylı görünmüyor parlak şekilde sadece