Şişe size dönse doğruluk mu cesaretlik mi diye sorulsa hangisini seçerdin ve ●Ceasareti seçsen ne yapılmasını istemezdin ●Doğruluk desen ne sorulmasını istemezdin
Oyun bence çok eğlenceli arkadaş ortamında güzel oynanır. 🙂👍
Şişe çevirmece oyununda siz olsanız doğruluk mu cesaret mi seçerdiniz?
Kanka, bu oyunda net Cesaret'i seçerim ben ya, adrenalin candır! 😎 Ama asla ve asla oyun setup'ımı dağıtmamı veya klavyeme ⌨️ bir şey dökmemi falan istemeyin. Orada gg olurum direkt. 😂 Doğrulukta da, arkadaşlarım arasında birinin canını sıkacak özel sorulara asla girmem. Muhabbet şahane devam etsin! ✨
Kimin sorduğuna bağlı. Çok eskiden okulda sevdiğim kızın da olduğu arkadaş grubuyla oynamıştık, şansına şişe döndü döndü sevdiğim kızla bana geldi, e tabi maymunluk yapmayayım zaten basit bir şey sorar geçer diyerekten doğruluk dedim yoksa kantine bir şey almaya gönderecekti.. Sonrasında kimi seviyorsun sorusuna onun beni fazla sevmediğini bile bile seni diye cevap vermek zorunda kalmıştım. Okuması kolay tabi ama o anı yaşamak farklı bir sıkıntıya sokmuştu, çünkü eskiden biraz utangaçtım ve abartmıyorum yanımdan geçerken bile nefes alışverişimin düzeni tamamen kontrolden çıkıyordu. Umarım bir daha öyle sevebileceğim birisini bulabilirim..
Sağolasın ilerisi o kadar da iç açıcı değil ama :) Seni dedikten sonra gülerek yere bakmıştı bir şey dememişti, zaten sevdiğimi biliyordu büyük ihtimalle emin olmak istedi. Sonrasında da tatsız bir anıyla hikayeyi noktalamaya çalışmıştım, şimdi ben çocukken baya hiçbir şeyden anlamayan birisiydim, sevgimi dile getirmekte baya kötüydüm yani.. Çikolata sevdiğini bildiğimden ara sıra masasına gizlice bırakırdım falan hani çünkü gidip konuşmaya çalışsam biliyorum yine ne demek istersem boğazıma düğümlenecek, sakin olmaya çalışsam bile fayda etmeyecek çünkü çok kez denemiştim.. İşte ileri aşamalarda da sevdiğim kişiyi bazı hırtiye kişiler "hırtların sevgililerine hırtiye diyorum ama sevdiğim kız hırtiye değil" gaza getirdiği için okul çıkışında çok kötü bir konuşma geçti, sevdiğim kişi beni çağırdı diğerleri de işte arkadan el hareketleri falan yapıyorlardı elleriyle para anlamına gelen hareketler yapıyorlardı sevdiğim kız da onlara bakıp sonrasında bana öyle cevap veriyordu işte para verir misin kantinden bir şey alır mısın gibi. Kısacası beni kullanmaya çalıştılar, sonrasında bakıp aslında içi hoş birinin böyle tiplerle bana oyun yaptığını gördüğümde baya soğuyup konuşmadan ayrılmıştım oradan. Sevgimi hala tam anlamıyla kaybetmemiştim ama aylar geçtikçe yavaş yavaş köreltmeyi başarıp sonrasında kendi kafamda noktayı bir şekilde koymuştum. Şimdi de baktığımda kendi kendime "harika bütün sevgini bir kişide harcamışsın tabii ki başka kimseyi kolay kolay sevmezsin" diyorum. Neyse bir umuttur yaşamak ne diyelim..
Vay be ne güzel olaymış 👍👏👏👏 Bir an sende kendimi gördüm okurken Bende 7. Sınıftayken bir kız vardı ikimizin Resim dersi çok çok iyiydi Okun 1. si ben 2. si oydu bu yüzden ikimizi de Resim kursuna kaydetmişlerdi Kızı çok beğeniyordum ama çok çekingendim kıza yakınlaşamıyordum Ama kız bilmiyorum belki kız farkındaydı ya da değil di ama sürekli kursa giderken beni bekle birlikte gidelim dye seslenirdi yolda giderken de sürekli koluma girmek isterdi ama ben heyecandan kalbim sanki duracak gibi oluyordu ve jursa nasıl vardığımı bile anlayamıyordum Ve kursta bazen hoca çay içmek için çıkardı kursun başına beni görevlendirirdi ve kız bunu hep fırsata çevirirdi beni çağırıp yardım isterdi ama kötü niyetinin olduğu için değil sadece bahane yaratıp yanına gitmemi isterdi bende çok isterdim ama hep şu lanet olası utangaçlığımdan gitmeye çekinirdim zorlanırdım kilitlenirdim şu an ki kafam olsa o kızı hayatta çakırmazdım çok güzel çok yetenekli çok iyi biriydi
Ah be karşılık da alıyormuşsun ama ona rağmen olmamış bu da acı verici.. Ben de bu anımdan biraz daha eski aylarda başını omzuma dayamayı çok severdi yan yana otururken ancak ben gereğinden fazla utandığım için omzumu silker başını omzumdan kaldırırdım, şimdiki aklımız olsa belki de en başından her şeyi güzelce yürütür yıllarca bir kişiyi bulup asla bırakmayan nadir kişilerden olurduk..
En İyi Cevaplar