Gamer Doğruluk mu cesaretlilik mi oyununu oynadınız mı? lightsminery Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer oynadıysanız gerçekten dürüst ve cesaretli miydiniz?Doğruluk mu cesaretlilik mi oynayabiliriz ahhad Doğruluk mu cesaretlilik mi oyununu oynadınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Cok oynadik hem sanal hem real Cesarette sinir yoktu herkes ciril ciplak oladu desem yalan yok ama durustlukte karsi taraf kendi ile soru sorunca onu kirmamak adina cok sexsisin dedigim oldu 0 0 Yorumla
Twice09 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bizde limit vardı d deme hakkı 3 ardından mecburi c diyordun fakat c seçme hakkı sınırsızdı ben c derdim ful 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl oynadım ama çoğunlukla doğruluk derdim... doğruluk olsun 0 0 Yorumla
slav3850 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Cok oynadık hep cesaretlik secersim bi hanfendide ac agzını dedi ve yedim o derce 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oynadım ama eskiden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cok oynadik hem sanal hem real
Cesarette sinir yoktu herkes ciril ciplak oladu desem yalan yok ama durustlukte karsi taraf kendi ile soru sorunca onu kirmamak adina cok sexsisin dedigim oldu
Bizde limit vardı d deme hakkı 3 ardından mecburi c diyordun fakat c seçme hakkı sınırsızdı ben c derdim ful
oynadım ama çoğunlukla doğruluk derdim... doğruluk olsun
Cok oynadık hep cesaretlik secersim bi hanfendide ac agzını dedi ve yedim o derce
canım hangisini isterse o
Cesaret
Oynadım ama eskiden
Oynayalım
Oynadım
Evet oyadim