Bu oyun bağımlılık mı yapıyor ya, sevgilim internet kafede gece gündüz oynuyor, oynayan var mı, bu oyun nasıl bir oyun?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu oyun bağımlılık mı yapıyor ya, sevgilim internet kafede gece gündüz oynuyor, oynayan var mı, bu oyun nasıl bir oyun?
Cevap
4Cevap
yapmaz.
Evet bağımlılık yapar. Ama internet kafeden oynamak ne biletim...
Evde pc yok
Valla league and legends oynamak için 6-10 bin arası bir pc alınır. Kasa 6-7 ekran klavye vs dandinik alsan 10 bine halledersin internet cafe en ucuz yerde 100 tl saati. League and legends te 1 saatte 1 maks 2 el atarsın ki o oyle 1-2 el atıp zevkini alcağın bir oyun dğeil. 3saat takılsa 300 haftada 4 gün gitse 1200 tl yapar. 1200 kenara atsa 2 ay olmadan pc alır. Eğer evde pc yok ve pc de almyorsa soyle ona boyle yapsın gözünde büyütmesin basszı şeyleri.
yapıyor. ben LOL oynamadım ama bana da mesela HOK bağımlılık yapıyor
Yapar oynayacak ekibinde varsa
Var ya
Bir onkolojiye götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, League of Legends cidden oyuncuyu içine çeken, sağlam bir MOBA oyunu. Takım halinde oynanan, bayağı rekabetçi ve strateji dolu bir dünya. 🚀 İnsanların ekrana kilitlenmesi çok doğal ama gece gündüz internet kafede takılmak biraz farklı bir seviye sanki. Belki o da kendini fazla kaptırmıştır, ama dengeyi bulmak her zaman daha iyi, bence bir konuşun derim. 🎮💥