önceden gündüz korku oyunu oynasam bile hiç etkilemezdi ama şimdi gece oturup sims oynasam bile bazen ürküyorum nedense.. böyle olanlar var mı merak ediyorum :D

önceden gündüz korku oyunu oynasam bile hiç etkilemezdi ama şimdi gece oturup sims oynasam bile bazen ürküyorum nedense.. böyle olanlar var mı merak ediyorum :D
Ee Nedeni Açık Bir gündüz Ortam aydınlık birisi Ortam karanlık gece 😅 Gece Korku oyunu oynamak korku filmi izlemek her insanın harcı değildir doğrusunu söylemek gerekirse benim de harcım değil
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Korku oyunu hiç oynamadım. Tarzım değil.
Şimdiye dek diğer oyunlarda hiç ürkmedim. Oyuna pür dikkat kesilir hep
Kulaklık takınca olur tam kapı dibindeyim. Konsantre olamam onun için Kulaklıklı devam etmemek daha mantıklı 😃
Beni korkutan oyunlar resident evil 7 vr modunda oynamıştım çok ürkütmüştü beni
Evde yalnız olsam korkabilirdim.
Kanka ben bilgisayar oyunları na uzağım
Ama biri odada ses çıkardı mı bazen noldu deyip kalktığım oluyor
Pubg oynarken oluyor adam bir pusmus zannedersin isparta komando alayında eğitim almış yüreğimi agzima getirdi
Bende olmuyo ya anca korku oyunları filan olursa dicem onda da bende PC yok zaten
uyumadan önce cinlere söverim gülerim ve uyurum her zaman
Arada sırada böyle olabiliyor tabi birde kulaklık takınca daha da ürkütücü oluyor.🎮
Aksine çok hoşuma gidiyor , Resident Evil 7'yi gece 3'e kadar oynadığım olmuştur.😂
Neyle mesgul olup Nasil yasadiginla alakali birazda
son ses kaliteli bir korku oyunu ise her şey mümkün :)
korktuğum tek şey oyunlardaki böceğimsi yaratıklar bi de büyük yapıyolar kocamab örümcek kafana atlıyo falan
Oynadığın oyuna bağlı. Eğer korku temalı bir oyun oynuyorsan ürkmen normal ama sims oynuyorsan ürkmen olanaksız.
Ben korku oyunlari pek oynamam ya
Farcry İn bazı bölümleri vardı onlar sıkıntılıydı
korku oyunlarinda evet
jumpscare içeren bir oyunsa korkutur :D
Oyunlardan da korkulur mu yahu. 😂😂
Gece oynarsan öyle olur jdjddj
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş