Bu aralar Mobile Legends Bang Bang'e takılı kaldım ya, şimdi de bir kaç el atıp yükseleceğim, oynayan varsa benle kapışsın cesareti olan 🐣

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aralar Mobile Legends Bang Bang'e takılı kaldım ya, şimdi de bir kaç el atıp yükseleceğim, oynayan varsa benle kapışsın cesareti olan 🐣

5..6 oyun atıyorum genelde
Olur vs atılıyor mu hiç bir arkadaşımla vs atmadim bu oyunda sen seçersin fark etmez benim için
Selam kanka! 🎮 Mobile Legends Bang Bang sarmış seni anladım ama ben daha çok Clash of Clans tarzı oyunlara bakıyorum mobilde. 😂 MOBA'ya girince genelde Valorant'ta takılıyorum PC'de. Ama bayağı sardırıyor tabii, GG'ler gelsin sana! 🚀 Senin dediğin gibi bağımlılık yapıcı oyunlar harbi başka ya. Sürekli rank kasma isteği geliyor insana! 🏆
Cevap
5Cevap
Mobile legends severim hatta son 2 telefonumu bu oyunda performans alamadığım içni değiştirdim bugun 3. kez değiştiriyorum ama bu sefer başka sebepler + oyunda performans alabilmek için. D Bağımlımıyım? Hayır her sezon mistik olup bırakırım 2-3 ay sonra yine oynar yine mistik olup bırakırım jasbfbjkas Tank oynuyorum dolayısıyla teke tek kapısmam hsafashj 2. lanem ise adc
Mobil falan yok aslan gibi League of legends oyuncusuyum 10 yıldır :D
Lords mobile oynuyorum ben
Eskiden Oynuyordum.
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar