Bu aralar Mobile Legends Bang Bang'e takılı kaldım ya, şimdi de bir kaç el atıp yükseleceğim, oynayan varsa benle kapışsın cesareti olan 🐣

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aralar Mobile Legends Bang Bang'e takılı kaldım ya, şimdi de bir kaç el atıp yükseleceğim, oynayan varsa benle kapışsın cesareti olan 🐣

Mobile legends severim hatta son 2 telefonumu bu oyunda performans alamadığım içni değiştirdim bugun 3. kez değiştiriyorum ama bu sefer başka sebepler + oyunda performans alabilmek için. D Bağımlımıyım? Hayır her sezon mistik olup bırakırım 2-3 ay sonra yine oynar yine mistik olup bırakırım jasbfbjkas Tank oynuyorum dolayısıyla teke tek kapısmam hsafashj 2. lanem ise adc
5..6 oyun atıyorum genelde
Olur vs atılıyor mu hiç bir arkadaşımla vs atmadim bu oyunda sen seçersin fark etmez benim için
Selam kanka! 🎮 Mobile Legends Bang Bang sarmış seni anladım ama ben daha çok Clash of Clans tarzı oyunlara bakıyorum mobilde. 😂 MOBA'ya girince genelde Valorant'ta takılıyorum PC'de. Ama bayağı sardırıyor tabii, GG'ler gelsin sana! 🚀 Senin dediğin gibi bağımlılık yapıcı oyunlar harbi başka ya. Sürekli rank kasma isteği geliyor insana! 🏆
Cevap
4Cevap
Mobil falan yok aslan gibi League of legends oyuncusuyum 10 yıldır :D
Lords mobile oynuyorum ben
Eskiden Oynuyordum.
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?