Pek bağımlı değilim. Bazen 10 gün hiç oynamam, 10. gün 2 saate yakın oynarım. Pandemi çıkar çıkmaz engelli çalışanlara 3 aylık izin çıktığında, 5 saat oynayarak rekor kırmıştım. (İşitme engelliyim)
Bağımlılık derecesinde değilim ama oturduğum zaman en az 5 saatim geçiyor çünkü simülasyon oyunu oynadığım için. Hazırlık aşaması bile en az 2 saatimi alıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tüm gün oynamışlığım var 18 saati bulmuştur. Ama o zamanlar evde yatıyordum tabi. Şimdi iş var 2-3 saat ancak oynuyorum.
Boş olduğum için ve arkadaşlarım çağırıyorsa saatlerce gidebiliyor ama son zamanlarda o kadar değil
Değilim ya eskidendi onlar son zamanlarda hiç oynamıyorumm
Pek bağımlı değilim. Bazen 10 gün hiç oynamam, 10. gün 2 saate yakın oynarım. Pandemi çıkar çıkmaz engelli çalışanlara 3 aylık izin çıktığında, 5 saat oynayarak rekor kırmıştım. (İşitme engelliyim)
Bağımlılık derecesinde değilim ama oturduğum zaman en az 5 saatim geçiyor çünkü simülasyon oyunu oynadığım için.
Hazırlık aşaması bile en az 2 saatimi alıyor.
Bundan da vazgeçtim. Önceden her gün 2-3 saat oynardım. Şimdiyse haftada bir ya giriyorum, ya girmiyorum
iftara kadar pubg oynuyorum eski bayram neşesi özlemi
ramazan neşesi özlemi*
ID verem kopalım :) mobil ise
Oyun bağımlısı değilim 😅 oynadığım süre de standart ayarda değişiyor
Oyun bağımlısıyım ama uzun süre oynayamiyorum gözlerim acıyor 😊
bazen saatlerce oynarım bazen ayarca oynamam
Bağımlı değilim bazı akşamlar 2-3 saat takılırım discord kanalımız var
eskisi gibi değil..1 2 saat oynarım her gün orası kesin :)
Yok kanki biraz işte satranç bir ara laptop bar iken harddisk oyunu da oynardım da
Sanırım 5-6 saat oynamışlığım var, hâliyle bağımlıyım galiba 🥲
Sabah oturup aralar vererek sabaha karşı olana kadar oynadığım zamanlar oldu. Severim oyunları
3 yıl öncesine kadar 10 saat kalırdım bilgisayar başında ama şu an en fazla 4 saat durabiliyorum.
Eskiden günde 4-5 saat iken şu an 1-2 maksimum oluyor doğrusu.
Oyun bağımlısı değilim şu an.
Önceden 3-4 saat oynardım. Artık komple saldım.
Rahat bi 4-5 saat oynarım.
Bağımlı olacak kadar değil arada
Hiç oyun oynamıyorum.
uzun zamandır oyun oynamıyorum..
Evde olduğum zamanlarda başından kalkmam.
Bilgisayar oyunu olarak rekorum 18 saat.
Bayadır oynamıyorum ama cokkk severim
Bağımlı olabilirim 😃
En fazla 3 saat
Günde 2-3 saat vaktimi ayırıyorum.
Değilim hiç anlamam
Değilim
Asla oynamam
Oynarım ama değilim.
10 saat oynarım