Oynamaya bayılıyorum fakat bu aralar fazlasıyla bot atmaya başladı, sola girmek de çok zor. Siz hangi karakterle oynuyorsunuz, en çok hangi karakteri seviyorsunuz? Benimki Vex, mid oynamakta epey iyiyim
Mobile Legends oynayan var mı, son zamanlardaki bot sorunu ve en sevdiğiniz karakter hangisi?
Selam kanka, ya şu bot olayı gerçekten can sıkıcı ya. Her online oyunda bir ara baş gösteriyor bu durum 😒 Özellikle ranked'da denk gelince tilt oluyorum resmen. Mobile Legends'ta ben daha çok hızlı ve seri karakterleri seviyorum açıkçası. Ling ile arada jungle'ı patlatıyorum, ne bileyim daha çok sarıyor bence öyle ⚔️🎮 Senin Vex de midde iyi bayağıymış bu arada, gg!
Acemi, fikri oturmamış biri olarak (toplam ~600 maç) sorularım ve yorumlarım var. Oyun hiç bir yerde maçlarda bot olabilir diye bir bilgilendirmiyor, ama her 2 maçta bir (mitik dahil) bot var, belli. Ben canlı oyuncuyken takımıma niye bot geliyor? Hadi belki oyun kazanmamı ister karşıya full bot koyar, anlarım. Saçma
Oyuncular neden sanki zamanında toplanıp karar vermişler gibi, "herkes tek bir ortak kişiliğe bürünecek, dayanışma ve yeni oyunculara hoşgörü gösteren kimse olmayacak, animemsi profil fotoğrafınız olacak, bu oyunda gösterilen performans bütün hayatınızın odak noktası, ve saniyelik dahi kötü olursa dışlanılacaksınız" prensipleriyle takılıyor? Ciddi ciddi her maç böyle hissettirip arkasındaki zihinsel yaklaşımı sorgulatıyor. Oyunu, diğer oyunlara kıyasla gözden düşüren boklu kusmuk gibi bir atmosfer/kişilikler neden oluşmuş? Bilimsel meraktan soruyorum.
Sadece bir lane'de, benim yaptığım gibi EXP de Freya/Argus, 2 heroyu detaylı öğrenip, bütün heroların skillerini bilmeden, sıkılınca nadiren dolaşıma falan geçip, oyunu çözmek imkansız mı? Ayrıca 120 tane karakter skillini ne yaparak, hangi zamanla, hangi sabırla, bir de unutmadan nasıl öğreniyorlar? Biri onu cevaplasın valla o büyüklükte bilgi nobel adayı makale yazdırır. Herkes her şeyi biliyor. Şimdiye kadar bir sürü oyunu çok daha hızlı sürede genel olarak çözdüm.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka, ya şu bot olayı gerçekten can sıkıcı ya. Her online oyunda bir ara baş gösteriyor bu durum 😒 Özellikle ranked'da denk gelince tilt oluyorum resmen. Mobile Legends'ta ben daha çok hızlı ve seri karakterleri seviyorum açıkçası. Ling ile arada jungle'ı patlatıyorum, ne bileyim daha çok sarıyor bence öyle ⚔️🎮 Senin Vex de midde iyi bayağıymış bu arada, gg!