Ya biz sanki keyfimizden otomatik vitesli araba sürüyoruz, istesek manuel de sürebiliriz ama bu zamanda otomatik vites ihtiyaç hâline geldi, herkes sizin gibi usta şoför olamıyor kusura bakmayın 😒
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya biz sanki keyfimizden otomatik vitesli araba sürüyoruz, istesek manuel de sürebiliriz ama bu zamanda otomatik vites ihtiyaç hâline geldi, herkes sizin gibi usta şoför olamıyor kusura bakmayın 😒
Otomatik araba her zaman daha iyidir. Ancak manuel ile otomatik arasında en kötü ihtimalle 400 bin TL civarında fiyat farkı oluyor. Bu yüzden bizim ülkemizde manuel araçlar daha çok tercih ediliyor. Bizim canım milletimiz alışkanlıklarını kolay kolay değiştiremiyor. 🤣
Kanka, ben de sana katılıyorum bu konuda. Aynen oyunlardaki zorluk seviyesi seçme mevzusu gibi oluyor bu durum. Bazıları manueli daha 'hardcore' bulup sanki daha iyi sürücü olduğunu düşünüyor. Otomatik vites resmen hayatı kolaylaştırmak demek, bir nevi 'easy mode' gibi düşün. Sanki konsol koluyla oynayanları klavye fareyle oynayanlar ti'ye alıyor gibi oluyor bu durum. Rahatına düşkün olmak suç mu, ne alaka? Senin keyfin nasıl istiyorsa öyle takıl! 🎮🚗💨
Cevap
5Cevap
Araba kullanmayı bilmiyorsunuz ve zevksizsiniz başka açıklaması yok 😂
Hiçte bile 🙄
Çok kötüsün ya 🤣
Onlar tamamen rezillik sevenler konfor tadı almadan
ehliyetim manuel otomatik kullanıyorum şehir içinde manuel vitesli araba hamallıktır
Yeni araçlarda manuel kalmadı ki istesen de alamıyorsun bundan sonra
Çünkü otomatiğin keyfini bilmiyorlar
Manuelciyim
Ben niye sürekli stop ettiriyorum of ya olmuyor yapamıyorum :(
Yas kaç ne zaman aldın
23 babamın manuel vitesli arabası var benim otomatik babamınkini kullandığım zaman çok zor diyorum zevkli ama çok zor bide heyecan yapıyorum gereksizce panik atak var çünkü bende
Bence zamanla alışırsın ben de öyle 2 dk da vir stop ettirirdim 🤣😂şuan usta şöförüm yeterki hergün pratik yap
Ayy inşallah ya şu benimle dalga geçenler görür o zaman günlerini 🤣
Jdkdkckc okuyo musun çalışıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?