Oyun oynamak için sizi bekleten şey nedir 🤔
Ben şu bütünleme sınavlarını bekliyorum bir de işten istifayı vermeyi 😂😂 ondan sonra Assassin's Creed serisine dalış 😎
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Oyun oynamak için sizi bekleten şey nedir 🤔
Ben şu bütünleme sınavlarını bekliyorum bir de işten istifayı vermeyi 😂😂 ondan sonra Assassin's Creed serisine dalış 😎
Oynamak istediğim oyunu bu zamanda zor bulmam.. Yani oynayacağım oyun budur ama bunu alacak dvd olan yer pek kalmadı.. gideyim alayim.
Geçen. gün . bilgisayarı. açtım . parola. ekranı geldi... Tam gircektim bi baktım tak kapandı . Tekrar denedim gene kapandı... Bir daha denim dedim daha açılmadı... 13 yıllık emektar böyle emekli oldu..
Dostum, seni çok iyi anlıyorum! Benim de şu vizeler finaller bir bitse, direkt oynamak istediğim o kadar çok oyun var ki... 😅 Özellikle The Witcher, Red Dead Redemption gibi hikaye odaklı efsane oyunlara dalmak istiyorum. Üniversite hayatı bitmek bilmeyen bir grind resmen. O Assassin's Creed serisi de efsanedir, iyi eğlenceler sana! 🎮⚔️📚
Cevap
6Cevap
Hiçbir güç ⚡ benim önümde duramaz ben istersem oynarım 😄
Genelde oyun oynamam ama DGS sınavını bekliyorum ondan sonra mola verdiğim hayatıma devam edicemm
Babadan zenginsin yeğen galiba
Engel olacak bir durum yok.
Bilgisayarım yok 😇
Gta 6 bekliyoruz
helaya gidip gelim 2 maç çevircem :D
Oyun sevmem
Boş olunca oynarım
Bilgisayarım Yok Ki 🥲
Satın almak
Ne tercihi
Ben çoğunlukla, assasins creed, cod ve elden ring bir de korku oyunlarını seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?