🧙🏻♂️🧙🏻♀️Harry Potter hayranları, ben de dahil, sabırsızlıkla bekliyoruz. Expelliarmus!🎇🦯
Oyuna dair bir sürü teoriler var umuyorum ki openworld ve solo style olacak, orijinalindeki gibi farklı güçler, yetenekler ve asalar olacak. The Sims 5
CAS için yeni yeni özellikler göreceğimizi umuyorum, özellikle saç renkleri. Eğer kıyafet renklerini seçebilirsek de harika olur. Ve biraz daha insansı özellikler.. Simlere küçük kusurlar ekleyebilirsek daha gerçekçi olur. Custom worlds... fazla mı şey istiyorum?😋 Sims 4 dizayn yönünden beni oldukça etkiledi, umarım sims 5 daha iyisini yapacak.🏰 Ve cadılık özelliği gelsin istiyorummm🕸🎃
Bi ara GTA 6 çıkacak dediler.😄 Aklım hala orada kaldı. Çıkarsa direkt satın alacam. Bilmeyenler için GTA 5 en iyi açık dünya oyunlarından bir tanesidir.
GTA 6, God of War: Ragnarok, Dying Light 2, The Last Of Us 3. Eğer gelirlerse yeni Red Dead Redemption oyunu ve yeni Uncharted oyunu olabilir ama bende ne PC var ne de oyun konsolu.
Üzdü. Bende hiç oynayamazdım. Bir gün çalışıp para kazandığım zaman ilk işim en iyisini almaktı. O gün geldi geçti ama en iyisi olamasa da aldım. Bir gün sen de kendine alırsın.