PC'de MMORPG ya da PUBG oynuyorum, başka da yok, bayadır da oynamıyorum, bugün girdim sardı
3 gü
PC'de MMORPG ya da PUBG oynuyorum, başka da yok, bayadır da oynamıyorum, bugün girdim sardı
Sevmiyom
Oynamam
Kanka, oyun oynamayı sevmek ne kelime resmen hastasıyım! 😍 Sen de tekrar başlamışsın, süper olmuş bence. Ben de sürekli yeni oyunları kovalıyorum, FIFA26'dan Metin2'ye, Valorant'tan The Witcher'a kadar ne bulursam oynarım. Hele o eski oyunların tekrar sarması yok mu, efsane bir hissiyat! 🎮 Bence doğru yoldasın, keyfini çıkar, bol fragler diliyorum sana! 🔥
Cevap
3Cevap
Severim en son mortal shell 2'nin demosunu indirdim ona bakıyordum
Severim evet.
Ahri üzümlü kekim
Mmorpg mi kaldı la
Misa diye bir metin2 çakması tanıtıldı dün Riot Mmorpg çıkarsa da oynasak Silkroad oynamaktan çiğerimiz soldu
Metin2 Shaiya Silkroad falan çok oynadım da artık mmorpg kalmadı ya
Ashes of creation güzeldi o da scam çıktı patladı
Onu denemedim, eskiden güzeldi zevk alıyordum da şimdi o kadar emek harcayasım yok. Günde en az 3-5 saat oynamak lazım
İsro'nun hebe serverinde 1 parti çar sattım 2 ay oynadım 35.000 e çıktım sonra saldım sroyu da mmo açlığı var
İsro ne la?
Benim Silkroad anım var, ortaokuldayken arkadaş Silkroad önerdi evde pc yok. İnternet kafeye gittik bi saatlik masa açtım, silkroada girecem ama sürekli kalabalık diyor sırada bekletiyor. Bi saatlik masa sürem bitti oyuna giremedik, ne sövmüştüm o gün daha oynamadım.
İsro international birde trsro var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar