Gamer Oyun oynamayı seviyor musunuz? SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oynasanız hangi cihaz ile oynarsınız oyunupc, konsol, telefon Oyun oynamayı seviyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum daha çok bilgisayardan oynamayı severim oynadığım oyunlar da Counter-strike 1.6 ve GTA5 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sevmem pek 0 2 Yorumla SAblaK +1 yıl zamanını nasıl geçiriyorsun SAblaK +1 yıl boş zamanını öyle diyim
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl eskiden daha çok oynardım ama artık kafam kaldırmıyor daha casual oyunlar oynuyorum ya da point-click adventure tarzı 1 0 Yorumla
MrMarston Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Evet çok severim. En sevdiğim oyunlar sırasıyla:1- Red Dead Redemption 22- GTA 53- Battlefield 1 1 0 Yorumla
satyagrahaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ps4, xbox ve mobilden oynuyorum ama favori oyunum mobilde 1 0 Yorumla
Yaren3812 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Oynadığım oyunlar Minecraft GTA 5 rust plygon rocket league 1 5 Yorumla SAblaK +1 yıl şu an rocket league oynuyorum Yorumla Yaren3812 +1 yıl Rütbe ne benimki plat 3 Yorumla SAblaK +1 yıl platlar şimdi freestyle yapamıyor ki bende plat3 üm Yorumla Yaren3812 +1 yıl Air dribble yapabiliyorum topu havada kontrol edebiliyorum Yorumla SAblaK +1 yıl Güzelmiş iyi herkes yapamıyor çünkü hele ki ueni platlar Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Severim. Pc tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet seviyorum daha çok bilgisayardan oynamayı severim oynadığım oyunlar da Counter-strike 1.6 ve GTA5
Sevmem pek
zamanını nasıl geçiriyorsun
boş zamanını öyle diyim
eskiden daha çok oynardım ama artık kafam kaldırmıyor daha casual oyunlar oynuyorum ya da point-click adventure tarzı
Evet çok severim. En sevdiğim oyunlar sırasıyla:
1- Red Dead Redemption 2
2- GTA 5
3- Battlefield 1
Ps4, xbox ve mobilden oynuyorum ama favori oyunum mobilde
Oynadığım oyunlar
Minecraft GTA 5 rust plygon rocket league
şu an rocket league oynuyorum
Rütbe ne benimki plat 3
platlar şimdi freestyle yapamıyor ki bende plat3 üm
Air dribble yapabiliyorum topu havada kontrol edebiliyorum
Güzelmiş iyi herkes yapamıyor çünkü hele ki ueni platlar