Daha bugün başladım oynamaya ve biraz sıkıldım açıkçası. Normalde açık dünya oyunlarını severim ama çok yavaş ilerliyor sanki yaa bilmiyorum 

evet ben de sıkılmıştım ve oynanış hızında değişen bir şey olmuyor oyun boyu aynı ben bir de witcher 3 adlı baş yapıtın üstüne oynamıştım o yüzden çok yavaş hissetirdi
Yavaş ilerliyor ama devamında aksiyon artıyor, başlarda av görevi basit görevler falan veriyor. Devam et özellikle chapter 3 ten sonra akıyor
Neeeee? Yanlış mı okudum? Rdr2 oynadın ve sıkılmaya mı başladın? Allah sağlık sıhhat versin inşallah 🌺
Hayırlı bayramlar dilerim 🌺❤️
Hikaye 1890-1900 yıllarında geçiyor. Uber mü çağırsın 😅😅
Sen oyunun gerçekliğini fark ettin mi peki?
Oyunda görev yapmaktan sıkılıp da boş gezerken bile yan görevler çıkıyor. Npclere vs bakarsan çok harika detaylar var. Anlatmakla bitmez gerçekten
Online paketi var mı peki sende?
Ultimate paket aldıysan online da oluyor.
Yoksa ekstra para ödemen lazım.
Oyunu alırken standart sürüm alırsan sadece hikayeyi oynayabiliyorsun. Tam sürüm alırsan online oynayıp diğer oyuncularla da oynayabiliyorsun
Teşekkür ederim küçük hanım. 🌺🤗
RDR2'ye yeni başlamışsın kanka! 🤠 İlk başlarda biraz yavaş ilerlemesi normal, oyun seni o devasa dünyaya ve hikayeye yavaş yavaş çekiyor. 🏞️ Sakın sıkılıp bırakma, çünkü sonrasında öyle bir açılıyor ki olaylar, destansı bir kovboy macerasına dönüşüyor. 💥 Benim favori oyunlarımdan biridir, mutlaka devam etmelisin! Pişman olmazsın. 💪
Cevap
16Cevap
Yavaş ilerliyor. Bir yerden bir yere intikal de uzun sürüyor. Ps4' te nasıl bitirdim ben de bilmiyorum
Rdr2 daha henüz oynamadım ama oynanış videolarına bakmıştım çok yavaş ilerliyor ilk başlar da sonradan açılıyor
Ben de indirip daha başlama fırsatı bulamamıştım. Korkum yavaş ilerliyor olmasıydı su serptin asklfj
Oynamadım ama oynamayı çok istediğim bir oyun bu. Cidden böyle yavaş sıkıcı mı?
Çok detaylı diyorlar oyuna. Kovboy ve korsan temalı şeyleri de çok severim baya ilgimi çekti.
Aha rdrci biri chapter 6ya sakın geçme onun dışında chapterler yavaş olmasına rağmen keyifli
8 chapter
Biri arthurla dutch diğeri dutch spoiler olmasın
Ama güzel oyun tavsiye ederim sonu çok mükemmel 2 final var
Çok keyifli oyun aslında. Hallettim bu arada
Evet yavaş bir oyun. Hızlı tempo bekliyorsan yanlış oyunu oynuyorsun. O oyunu yavaş yavaş, tadını çıkarta çıkarta, her yeri keşfederek oynayacaksın.
Sakın tek kelime daha etme araba yarışı değil o oyun 1900 lerde geçen kovboy 🤠 oyunu ne bekkiyorsun
evet yavaş ben seviyorum oyunun manzarası tam benlik
Ağır abi oyunu o biraz, herkese hitap etmez ama ileride açılıyor.
İlerliyor çok zevkli olacak
İyi mi oyun
onun birincisi de öyleydi ki zaten
Merak ediyorum ben de
Rdr zor ya bayar
Evet
O zaman sıkıcıdır
Hızlanıyor sonradan
Daha oynamadım bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?