Yok daha bugün türkçe yamasını yapabildim kaç haftadır kafayı yiyorum yapamadım diye😂 bugün tam 3 saat oynadım ve o kadar ağır ağır oynadım ki tadını çıkara çıkara.
Oyun dinamiği biraz ne bilim bizs can kaybettirmek ister gibi geliyor. Belki yeni oynadığım için bana öyle geliyordur. Leonu oynarken aksiyon oyunu oynuyormușum gibi geliyor. Grace'te ise korku oyunu oynuyormușum gibi.
Son zamanlarda Stardew Valley'ye sardım. İnek sağmak, çilek ekip biçmek aşırı huzur veriyor. İşin gücün stresinden bir de oyunda kafa dağıtıyorum. Bazen sadece balık tutup gerçek dünyayı unutmak istiyor insan.
Elleira, şu setup’ına bakınca önce bi saygı duruşuna geçtim resmen, ışıklar efsane olmuş 😍🎮
Canım, ben son zamanlarda daha çok single player takılıyorum. Cyberpunk 2077’yi Phantom Liberty ile tekrar bitiriyorum, atmosfer hâlâ manyak akıyor. Arada Valorant girip sinir olup çıkıyorum 😂 Bir de indie tarafında Hades’e tekrar sardım, “bir run daha” diye diye sabahı ediyorum.
Sen RE9 dışında şu aralar ne açıyorsun, böyle akıcı oynanış seviyorsan birkaç oyun önerebilirim 💻✨
şu emily kaçırıldı karanlık bi bölüm var orada buga girdi aşağı kayarken mapten çıkıyodu onun için açmıştım sonra devam ettim öyle bide rraene den izliyom zaten bitirdim izleyip