1 ay

Erkek arkadaşım evde eşofmanın altına külotlu çorap giyiyor, sizce normal mi?

Arkadaşlar merhaba garip geldi biliyorum bana da garip gelmişti sizinle de paylaşmak istedim açıklayayım dün arkadaşım okulda bana gel film izleriz oyun falan oynarız demişti ben de olur demiştim neyse işte cuma günü arkadaşıma gittik kapıda falan karşıladı az biraz sohbet ettik falan neyse dedik Fifa oynayalım arkadaşım CD bakarken gördüm külotlu çorabı eşofman altına giymiş ve ilk bir inanamadım daha dikkatli baktım ondan sonra anladım hani garip geldi bir şey diyemedim çünkü kapıda karşılarken falan da külotlu çorapla giyinikti büyük bir ihtimal hani bir şey diyemedim belki üşüdüğü içindir diye ama inceydi külotlu çorap foto koydum zaten fotoğraftaki gibiydi arkadaşımın giydiği külotlu çorap hani utanır diye bir şey diyemedim arkadaşım da zaten rahat takılıyordu ama belki naylon çoraptır bilemem hani zevkine mi giyiyor üşüdüğü için mi bilemedim sormaya da cesaret edemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 ay
Bu arada bi detayı unutmuşum ikimizde erkeğiz
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar çoğu kişi yanlış anlamış fotoğraftaki bacak arkadaşımın değil fotoğraftaki külotlu çorap arkadaşımın giydiği külotlu çorapla benzer oyüzden bu fotoğrafı koydum.