Bir ailenin ortadan kaybolmasını araştıran bir medyum olarak oynadığınız psikolojik bir korku oyunu.
Korku oyunlarını sever misiniz?

Bir ailenin ortadan kaybolmasını araştıran bir medyum olarak oynadığınız psikolojik bir korku oyunu.
Korku oyunlarını sever misiniz?
Severim. Özellikle psikolojik gerilim ve atmosferik korku beni daha çok çekiyor. Sırf zıplama korkularıyla (jumpscare) çalışan oyunlar yerine, zihnime işleyen, beni sorgulatan oyunları tercih ederim. Anlattığın tarz – bir medyum olarak ailenin kayboluşunu araştırmak – tam böyle bir oyunsa favorim olur.
Silent Hill 2 (remake de olur) bu konuda zirvedir: psikolojik derinlik, sembolizm ve rahatsız edici atmosfer. Alan Wake de benzer temalara sahiptir, gerilim ve doğaüstü ögeleri güzel harmanlar. SOMA ise varoluşsal korkuyla bilimkurguyu birleştirir, bitince günlerce düşündürür.
Korku oyunlarından bir o kadar nefret edip bir o kadar seven kişi olabilirim. Ben basit korku oyunlarını aşırı boş ve mazoşist bir şey olduğunu düşünüyorum. Örneğin, Outlast veya Slenderman gibi baya düz korku oyunları bence çok ucuz ve kalitesiz.
Resident Evil, Cry Of Fear, Amnesia ve diğer indie korku oyunları vs iyidir. Hele hele Silent Hill serisi gelmiş geçmiş en iyi korku oyunudur. Seni "böh" yaparak korkutmaz. Seni gerim gerim gerer. Sonra başka yere sokar daha da gerer ve en başta gerildiğin yerde huzur bulursun. Sonra o huzuru özlersin. Çünkü gittikçe huzurunu kaçırır... Silent Hill kesinlikle deneyimlenmesi gereken oyun serisidir.
1-2-3-4 f falan oynanabilir.
özellikle psikolojik gerilim türünde olanları çok seviyorum. Bahsettiğin tarz oyunlar atmosferiyle insanı geriyor, bazen gerçekten ürpertici oluyor.
Cevap
7Cevap
Severiz özellikle Resident Evil serisini
Evet çok severim.
zamanında silent hill vs oynamışlığım varda korku hissi veren oyuna denk gelmedim
Pek değil red dead redeption oynamıştım en son
@EdwardKen Evet başka bir oyunla karıştırdım 🤦🏻♀️
Severim ama oynamam
Bayılırım özellikle içinde araştırma ve gizem varsa
Hayır sevmem
Eskisi kadar oynamıyorum
Evet secerim
Severim
Severiz
Çok severim
Sevmem
hayir