Bazı kişiler hiç bir şey olmamış gibi oynar bazı kişiler ise sanki her an bir şey üstüne atlayacakmiş gibi yavaş yavaş oynar, bazıları ise sadece YouTube, Twitch gibi platformlarda izleyebilir. Peki siz korku oyunlarını sever misiniz?
Bazı korku oyunlarını sadece izleyebiliyorum. Ama daha çok oynamayı severim. Çünkü istediğin cevabı verebiliyorsun ve seçenekleri görebiliyorsun. İzlediğinde sadece verilen seçeneği görüyorsun. Yine de benim tercihim korku filmlerinden yana. Çünkü ben her seçeneği, olasılığı merak edip görmek isterim ☾
asdsdfg oyna yahu en fazla ne olabilir ki? Bazı oyunlar interaktif tarzda oluyor, ben onlardan bahsettim. Film tadında oluyor ve her olasılığı görebiliyorsun
Hee o tarzları diyorsun, onların da var ya internette sonları. Millet paylaşıyor öyle. Yok oynayamam, ölmek istemem djdksks. Çok korkuyorum ben ya, cidden o yüzden yavaş oynuyorum. Bazen izlerken bile nefesimin kesildiği bile oluyor oyunlarda😅😅
Ben de çok korkuyorum oynayamiyorum, bı kere hatta normal oyun sandığım oyun korku oyunu çıkmıştı. Normal de gidiyordu oyun bı anda pat bir şey çıktı karşıma öyle bı korktum ki küfürü bastım direkt arkadaşlar gece idi gülmeye başladılar bı anda 🤣🤣. Anca işte ben izleyebiliyorum oynayamam öyle korku oyunu bildiğim şeyleri
Abi ilk PS 2 aldığımda gittim cdciye o zaman korsan şeyi falan da var, Silent Hill V önerdi adam dedi çok iyidir bak en çok satan bu, ben de gariban ne bileyim aldım gittim eve, çektim berjeri televizyonun önüne, bir kenarıma kola bardağı sıkıştırdım, kucağımda kül tablası, açtım oyunu, ilk kez açıyorum PS i, ya 5 10 dk yürüdüm oynadım oralarda falan birden bir hemşire kılıklı cins bir şey fırladı önüme bağırdı, kolda titreşimliymiş, bilmiyorum ki ilk kez almışım, ben kolu fırlattım, kola döküldü, kül tablası düştü kırıldı, ben hayatımda böyle korkmadım, böyle bir şey yaşamadım
Yaaa tam oyununu almışsın🤣🤣, ben o oyunu ilk şöyle merak etmiştim. Korkunç diyordu millet ben de ne korkunç olacak demiştim. Tablete PSP emülatör yükledim ondan sonra Silent Hill de yükledim. İşte açtım basladim ulan oyun başlar başlamaz bir karanligin ortasına mi birakilir ya. Bir iki adım bile atamadım o seslerden falan. Çok fena korkmuştum oyundan ya.
Ahaha evet, valla sırf şu Mario için atari alasim var. Normalde var bende kasetler falan da duruyor ama bozmuştum önceden 😅😅. Okulu bitirirsem tamir ederim belki ama canım çok fena çekiyor oynamayı
Valla efsane bir şey 😅😂, bende Mario'nun bı kaseti var. Oyunda normalde 3 can ile başlarsın ama benimkisi 6 canla başlıyor 😬😬. Street fighter batman star wars excite bike load runner tank, road fighter ne ararsan var kasetlerimde😅😅
Korku oyununda ya ortam ile ateş ederek, savaşarak falan korkutur ya da işte genel olarak elin kolun bağlıdır kaçarak, ara ara jump scareler ile korkutur. Bence kacmali oyunlar daha korkutucu. Çünkü resident evil mesela elinde silah var onun güveni olur ama Outlastte mesela aniden karşına boss çıkıyor veya npc çıkıyor ne yapacağını sasiriyorsun ani olarak bam diye bir korku yaratıyor 😅. Bu daha güzel o yuzden
çaresizlik içinde kaçmalı oyunların daha korkutucu olduğuna katılıyorum ama elde silah olması korkuyu ya da jump scare'yi engellemez gibi zaten silah var ama mermi yok mermi sıkıntısı health sıkıntısı oluyor silahlı korku oyunlarında
yani her daim kendini koruyamıyorsun aslında bakarsan outlast oyununda kaçmaktan çok oyunun fps türü olmasını sevmiyorum tps türü olsaydı çok ilgimi çekerdi bir tek neden bu yani ben oyun oynarken karakteri görmeliyim
Hee bende de tam tersi, FPS daha çok severim. Tps bazen gicigima gidiyor. Hatta omuzdan kameralı olanlar hiç hiç sevmem. Çok ters geliyor bana kamera açısı