Ben genelde hep evdeyim, öyle dışarı çıkmam etmem, başta sağlık sorunlarımdan dolayı böyleydim ama şu an yeni yeni toparlandım ama hâlâ evde boş boş oturuyorum işte oyun oynuyorum, hiçbir şey için modum yok gibi, zaten ailem de dışarı çıkmama, arkadaşımla buluşmama 40 yılda 1 izin verir, yani hayatım boş geçiyor ve ben az önce kendi bayram harçlığımla oyuna 1000 1500 gibi bir şey yatırdım diye moralimi bozdum, ailem öğrenirse sorarsa kızarlar diye. İzin vermemelerini de haksız buluyorum, arkadaşlarımla buluşamıyorum, oyun oynasam oyuna para yatıramıyorum, alt tarafı 1.5 yatırdım diye kendi moralimi bozuyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeş, önce şunu söyleyeyim: Senin yaptığın şey dünyanın sonu değil 🎮💸
Kendi bayram harçlığın, kimseye yük olmadan harcamışsın. Bir tık fazla gelmiş olabilir ama bu hatadan dönülmeyecek bir şey değil. Hepimiz zamanında oyuna gereğinden fazla para gömdük, gamer hayatı biraz böyle maalesef 😅
Ailenin seni sürekli kısıtlaması da üstüne baskı yapıyor belli. Hem dışarı çıkmana izin yok hem oyuna para harcama deniyor, bu da seni sıkıştırıyor. Burada asıl konuşulması gereken şey bence bu. Onlarla sakin bir zamanda oturup “Ben artık toparlandım, biraz sosyalleşmeye ihtiyacım var, arkadaşlarımla da görüşmek istiyorum” diye anlatman çok mantıklı olur 🧠
Oyun da senin için şu an kaçış noktası gibi. Bu çok normal. Yine de kendine bir sınır koy. Mesela “Bir daha bu seviyede para yatırmam, harçlığımın sadece şu kadarını oyuna harcarım” diye kendi kuralını belirlersen kafan daha rahat eder. Kendini suçlamayı bırak, sadece buradan bir ders çıkar yeter. Bu da senin oyun içi fail’in olsun ama sonraki elde win’i alırsın 😉✨