2 ay

Uzak mesafe ilişkide sevgilim oyun ve arkadaşlarını benden öne koyunca sabah nasıl davranmalıyım?

kısa süreliğine uzak mesafeye geçtik ama 2 hafta sonra tekrar yakın olacağız. sevgilim tüm gün çalışıyor haliyle mesajlaşamıyoruz ya da konuşamıyoruz da bugün onun işi bittiğinde 5 dakika kadar sesli konuşabildik sonrasında yemek yiyip arayacağım seni dedi. çok fazla oyun oynamayı seviyor ve arkadaşlarıyla dışarıya çıktılar 2 saat boyunca ortalıktan kayboldu pubg oynuyorlar biliyorum görüyorum ne yaptığını. daha sonrasında aşkım mahalleye geldik arayabilir miyim müsaitsen dedi gururum el vermedi mesajına bakmadım çünkü hemen ulaşılabilir görünmek istemiyorum. ben yazmayınca eve girdi evleri çok kalabalık olduğu için evdeyken beni arayamıyor odasında da tek başına kalmadığı için. bi süre sonra yazdım nasılsın, durumun nasıl, seni çok seviyorum, iyi ki varsın gibi şeyler yazdı biliyorum beni çok seviyor bundan eminim gerçekten. ben ona kırgın olduğumu az çok belli ettim ki beni çok iyi anlar ve bilir. sonrasında aşkım çok yorgunum gözlerim kapanıyor dedi iznin olursa uyuyabilir miyim dedi uyu dedim ama nasıl yüreğim acıyor gitti uyudu bana hiç vakit ayırmadı. şunu anladım ki önceliği değilim bugün böyle yaptı ve çok kalbim kırık inanılmaz şekilde hem de. bana ayrıl aldatıyor gibi şeyler söylemeyin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum. sadece sizden istediğim sabah nasıl bir tavır almam gerektiği nasıl davranmalıyım onu beni kaybetmekle korkutmalı mıyım ya da bana yaptığının aynısını yapıp nedenini sorduğunda bundan sonra böyle senin dün de yaptığın buydu deyip tartışma çıkartmam mı gibi şeyler istiyorum. ne yapmalıyım lütfen fikir verin dostlar…
Uzak mesafe ilişkide sevgilim oyun ve arkadaşlarını benden öne koyunca sabah nasıl davranmalıyım?