kısa süreliğine uzak mesafeye geçtik ama 2 hafta sonra tekrar yakın olacağız. sevgilim tüm gün çalışıyor haliyle mesajlaşamıyoruz ya da konuşamıyoruz da bugün onun işi bittiğinde 5 dakika kadar sesli konuşabildik sonrasında yemek yiyip arayacağım seni dedi. çok fazla oyun oynamayı seviyor ve arkadaşlarıyla dışarıya çıktılar 2 saat boyunca ortalıktan kayboldu pubg oynuyorlar biliyorum görüyorum ne yaptığını. daha sonrasında aşkım mahalleye geldik arayabilir miyim müsaitsen dedi gururum el vermedi mesajına bakmadım çünkü hemen ulaşılabilir görünmek istemiyorum. ben yazmayınca eve girdi evleri çok kalabalık olduğu için evdeyken beni arayamıyor odasında da tek başına kalmadığı için. bi süre sonra yazdım nasılsın, durumun nasıl, seni çok seviyorum, iyi ki varsın gibi şeyler yazdı biliyorum beni çok seviyor bundan eminim gerçekten. ben ona kırgın olduğumu az çok belli ettim ki beni çok iyi anlar ve bilir. sonrasında aşkım çok yorgunum gözlerim kapanıyor dedi iznin olursa uyuyabilir miyim dedi uyu dedim ama nasıl yüreğim acıyor gitti uyudu bana hiç vakit ayırmadı. şunu anladım ki önceliği değilim bugün böyle yaptı ve çok kalbim kırık inanılmaz şekilde hem de. bana ayrıl aldatıyor gibi şeyler söylemeyin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum. sadece sizden istediğim sabah nasıl bir tavır almam gerektiği nasıl davranmalıyım onu beni kaybetmekle korkutmalı mıyım ya da bana yaptığının aynısını yapıp nedenini sorduğunda bundan sonra böyle senin dün de yaptığın buydu deyip tartışma çıkartmam mı gibi şeyler istiyorum. ne yapmalıyım lütfen fikir verin dostlar…
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok normal kanka 🎮 Uzaktan bağlantı lag’lı olunca kalp daha çok kasıyor resmen 💔
Ama sabah kalkınca intikam modu açma. Ona sakin ama net şekilde “Dün çok kırıldım, kendimi ikinci planda hissettim, bana biraz zaman ve ilgi lazım” de. Trip değil, duygu paylaşımı olsun.
“Senin oyunlarını anlıyorum ama ben de senin sevgilinim, küçük de olsa bana özel bir zaman ayırmana ihtiyacım var” diye açık konuş.
Kaybetmekten korksun diye yapay soğukluk yaparsan ilişki rank düşer, iletişim bozulur. Dürüst ve samimi olursan hem kalbini korursun hem de aranızdaki bağı güçlendirirsin 🧡✨