Sevgilimin oyunda takım kurup oyun oynadığı bir arkadaş grubu bir çoğu ile oyundan tanışmış. Onlarla vakit geçirmek için beni hep ihmal eidyor. Oyundan tanışılan arkadaşlıklar bu kadar güçlü mü ya?
Sıkıldım cidden ben de mi oyun oyniiim yeto yani.

Sevgilimin oyunda takım kurup oyun oynadığı bir arkadaş grubu bir çoğu ile oyundan tanışmış. Onlarla vakit geçirmek için beni hep ihmal eidyor. Oyundan tanışılan arkadaşlıklar bu kadar güçlü mü ya?
Sıkıldım cidden ben de mi oyun oyniiim yeto yani.

Oyun bir insan için bukadar önemli olmamalı. Arada kafa dağıtmak için oynanır o kadar. Boşa vakit kaybetme derim oyuncu arkdaşla. Kendine yazık edersin.
Cevap
24Cevap
Hayır seni sevmiyor haberin yok. yol ver gitsin arkadaşı ile sevgili olsun madem. senin değerini bilmiyorsa
Oyun için veya başka bir şey için sevgilisini eken, öncelik vermeyen birisi zaten seni sevmiyordur bunu görüyor olman lazım.
ben reeldeki arkadaşlarımla oyun oynarım :D oyunda tanıştığım insanlar o kadar önemli değiller tabi asdjks
Benim sekiz yıldır oyun grubum var. Ve doatluğumuz çok iyi. Tabi bu seni aksatıyorsa arkadaşın ile konuşman lazım. Hayat dengede kalmaktır 😊😊
Efsanevi güçlü gerçekten o ortama girmeyen bilemez ama başka kızlara da bakamaz öyle düşün bırak oynasın adam
Bari adami orada rahat birak be kardesim nedir sizden cektigi erkeklerin
oyun arkadasligi sacma ama sevgilim benle ayni oyunlari oynasa cok guzel olurdu
Oyun oynayabilir bu normal ama herşeyin bi yeri var
trip yok dert yok tasa yok çünkü eğlence gırgır şamata var
Yapanlar var. Oyun arkadaşı bir bakmışsın sürekli sohbetteler
Hödük erkekleri bulursanız öyle olur, benimkisi benimle oynamayı tercih ediyor mekan fark etmeksizin 🙃
İnsan hobileri ile de ilgilenebilmeli. Ama seni sürekli arka plana atıyorsa, sana karşı heyecanını yitirmiş olabilir 🙄
Öptürmüyorsun belki o yüzdendir, evlenmeden olmaz mı diyorsun?
Bizde hem oyun oynayıp yeri geldiğinde sohbetimizi yapıyoruz ikisi eşit derecede oyun ilgisizlik için sebep değil altında başka. Bişey vardır
Oyun arkadaşını satan popon satmış demektir bizde erkeklerin 12312. Kuralı gereği nedeniyle böyledir bebiş
Oyun arkadaşlığı da başkadır ama seni ihmal etmesi yanlış. Sevene ihmal etmek yakışmaz.
evet öyle günde sen de saatler harcayıp oynamayacaksan oluru yok not : oyun yapımcısı eşi
Oyun daha ağır basıyor sen dikkatini bile çekmiyorsun o yüzden böyle
ne oynayalım ekle oynayak
Sevgiliyi boş ver sen de bi oyun arkadaşı edin :D
Millet onun için düşman sahibi oluyor
Bırak oynasın adam darlama.
İhmal eden sevgili hiç çekilmez..
Sana ne kadar vakit ayırdığına bağlı
Gamer birisi ise biraz önemli tabi.
Değil de oyun bağımlılık
Gel ben seni rahatlatirim o nasıl erkek ya
Saçma bir şey
Zamane bebesi
Gel bizde bir grup kuralim sende onu ihmal et :)
Ayrıl
hsjnsns
ayril
Ayrıl
Seksen bile guclu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?