Evet alakasız gereksiz sorulara bile cevap veriyorum ve gereğinden fazla insanla muhatap oluyorum bu da hoşuma gitmiyor
2 ay
Evet alakasız gereksiz sorulara bile cevap veriyorum ve gereğinden fazla insanla muhatap oluyorum bu da hoşuma gitmiyor
Cevap
8Cevap
Demekki insanlarla dalga geçiyorsun bir konuda fikrin yoksa yazma insanlar belki ciddiye alacak seni
Önemli olan ciddi sorulara cidi yorum yapıp insanların sorunlarını çozmek asıl olan bu
Fikrim olmayan bir soruya bir fikir çıkaramam ki çıkarsam da takılırım sonra Zor durumda kalırım o yüzden bilgim dışındakine yorum yapmam çok zor
Diğer hesap kapandı bunu yeni açtım. O yüzden biraz kasıyorum şimdilik link resim gibi paylaşımlar yapabilmek için
Hoşuna gidiyorsa tutma kendini devam et
Malsf
Hayır
Eveet
Asla. ✅
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sudmis bence kendine haksızlık ediyorsun biraz 😊 Her soruya atlaman şart değil sonuçta, xp kastıcam derken oyunlardaki gibi gereksiz grind yapmaya dönmesin bu iş 🎮
İlgini çeken sorulara odaklan, kalanını scrollla geç gitsin. Kendini yormaya başladığın noktada zaten eğlence kısmı gidiyor 😉
😅yani
😄 Yine de bence fena değil, insanlarla iletişimi seviyorsun belli 🎮 Kendini yormadığın sürece sorun yok kanka.