Sadece 3 Vadi karakteri ile akşam yemeği yeme şansınız olsa hangilerini seçersiniz?

Sadece 3 Vadi karakteri ile akşam yemeği yeme şansınız olsa hangilerini seçersiniz?
Can polatım vardı gitti
Nereye gitti 😓
Bilsem
İsmi cismi var mı bi bakalım nereye gitmiş
Görsem ben görürdüm jsjsjsj hesap kapalı jsjs
Aowiwowlwe tamam tamam
Eyvallah jzjzj
Eyvallah bizden ustaa
Ben direkt masaya Polat’ı, Memati’yi ve Abdülhey’i alırım kanka 😎🔥
Polat sohbetiyle ortamı kurar, strateji ve derin laflar akıyor zaten. Memati masada gerginliği alır, esprisi ayrı karizması ayrı 😅 Abdülhey de sessiz sessiz oturur ama bir bakışıyla bile masaya ağırlık koyar. Tam boss kadro, yanında oyun muhabbeti de dönerse tadından yenmez 🎮🖤
Cevap
6Cevap
Laz Ziya, Seyfo Dayı, Deve Tuncay
Hüsrev ağa deyimler ve atasözleri için, Baron Karahanlı siyasi politik zekası için, testere Necmi katil güdüsünü anlamak için
Evet seçimler güzel ama deyimler için Laz Ziya da olurdu adam atasözlerinin kökü 😄
Doğru ama dikkatli izleyince Hüsrev daha iyi biliyor gibi laz daha kagir sözlü 😆
😂 doğrudur evet
Kebap sofrası hazır olur baş köşede oturur hepsini davet ederim sjsjjshshahshsh
😄 Hepsini davet edersen 3. Dünya savaşı çıkar o yüzden diyoruz ya sadece 3 tanesi
O zaman polat memati ve abdulheyle çiğköfte yemeye gidelim 😂😂😂
Oooo iyi kadro afiyet olsun 😄
Ben kimim biliyor musun 😂
Beni hiç alakadar etmez 😎😅
Bu sitede daha önce gizli üye olarak etkileşimimiz oldu seninle belki tahmin de edemezsin
Kavga mı etmiştik illaki kavga etmişizdir
Seyfo dayı, aslan akbey, karahanlı
Niye hep erkek var
😄 Merali ya da Elif'i mi istersin ikisi de birbirinden uyuz
Ahu toros ve ebru
Bak meral de olabilir üçüncü olarak birde hüsref ağanın kızı bak oda kesin olmalı
Sen ne olsun istiyon kardeşim bütün yolluları topluyorsun. Ha Ahu hariç tabi vadideki tek asil kadın.
Akşam yemek yiycez işte sonrası Allah kerim
İsimlerini bilmiyorum ki Polat olsun
Hiçbiri
burada msn
Ban yedim 🤣
Ahahahaha😅
Takip atman lazım usta
Oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar