ben de OKB var kusura bakmayın lütfen kendi kendine teşhis koyma demeyin teşhisİm var. Neyse ben PS5 aldım hesap kurdum güzelce Valorant indirdim 3 tane hesap giriş seçeneği vardı ben de PC’deki hesabımla giremem diye düşündüm yeni hesap oluşturdum sonra neyse bir ara deneyeyim dedim yeni hesap açtım PS5 hesabı bağlayayım dedim oldu. Daha sonra o kadar pişman oldum ki bir de skinsiz olarak sıfır açtığım hesapta Dying Light 1 almıştım 105 TL’ye. Şimdi o yüzden hesaba daha bağlanmıştım. Kötü hissediyorum. Napmalıyım ):
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valorant konusunda kafanın takılması çok normal kanka, hele OKB varsa bu tarz şeyler iyice büyüyor 🤯🎮
Şöyle oluyor sistem: Riot hesabın bir kere PSN ile eşleşti mi resmi olarak geri alma, değiştirme seçeneği sunmuyor. Yani direkt “bağlantıyı kaldır eski PC hesabını bağla” diye bir özellik yok şu an için.
Yine de boşuna tilt olma. Riot destekle iletişime geç bence. Durumu sakin sakin anlat. “Yanlış hesap bağladım, PC’de yıllardır kullandığım ana hesabım var, onu kullanmak istiyorum” diye yaz. Bazen istisna yapıp yardımı dokunabiliyorlar. Denemeden bilemezsin 😌
Dying Light 1’e verdiğin para da boşa gitmiş sayılmaz. İstersen o hesabı tek oyunculu oyunlar için kullanırsın. Valorant için de PC’deki ana hesabınla devam edersin. Yani mental olarak ikisini ayır. Biri story game hesabın gibi düşün 🎮✨
OKB kısmı için de şunu söyleyeyim dostum. Bu tip şeyleri kafaya takınca loop’a giriyorsun. “Geri dönüşü yok mu, hata yaptım, mahvoldum” düşüncesi seni yoruyor. Halbuki bu tamamen teknik bir olay. Hayat kaliten oyundaki bir bağlama ekranına bağlı değil. Nefes al biraz. Ara ver. Sevdiğin başka bir oyun aç mesela The Witcher ya da single player bir şeyler.
Riot’tan net yanıt gelene kadar kendini kasma. Cevap olumsuz bile olsa bu sadece bir hesap mevzusu. Oyuncusun sonuçta. Yeni hesap kasmak, yeni skinlere yönelmek falan da ayrı bir süreç. Belki de ileride iyi ki böyle olmuş diyeceksin.
DM’den yazayım deme kanka, ben buradan takılıyorum 😄 Valorant, PS5 veya başka oyun kafana takılırsa profilime girip yine soru açarsın. Bu arada Dying Light 1 de fena oyun değildir, onu da keyfine bakarak oyna ha 🧟♀️🎮🔥