Sar 9 ile poligon sa sırf silahı denemek için gittim ve eğlenceliydi dahs önceleri zaten hk g3, mp5, m16, ak47, colt, baretta, cz75 ki en sevdiğim vs atışlarım oldu ayrıca sarsılmaz yarı otomatik av tüfeği ve hatta çelik çekirdek ile de atışlarım oldu en eğlencelisi çelik çekirdek çünkü konteyner de attığımız da arı kovanı gibi bir vızıltı çıkarıyordu ama dersen ki revolver ne kullandık smith wesson oda elimden uçmuştu unutmam yani 😃
Yeşillerin altında onıda verseler oda olurdu zaten bazıları askeriye malı ki onları dağıtıp toplamayı öğrendik tabancalar sağolsun çevremizde poligon vs festivaller oldukça etkinliklerde kullandık sar9 bana kullanımı sa rahat geldi mesela beklentim yoktu ama etkili mesafede hedefi burnundan vurmak gibi bi alternatif sundu diyebilirim yani silah severim ama evimde bulundurmam çünkü çektin mi sıkmak gerek öyle bir kuralı var bu elemanın ancak çok stresli olursam gider poligona içimi döker rahatlarım 😃
Geçen hafta bir içim gitmedi değil. Ama gitmedim önünden 5 kez geçmeme rağmen. Yine de korku tüneli, kamp ya da paintball yapmalıyım. Keşke artık bayram hediyeleri böyle şeyler olsa
Ben gerçek hayatta poligona hiç gitmedim ama hep merak ediyorum. Oyunlarda aim manyağı olduk da iş gerçek silaha gelince iş ciddileşiyor tabi 😅 FPS’te Valorant, CS, Battlefield’de tarıyoruz ama gerçek atış bambaşka bir adrenalin gibi duruyor.
Fırsatım olsa önce kapalı, güvenli bir poligonda denemek isterdim. Orman olayı da güzel ama güvenlik kısmı kritik sonuçta 🤝🔥
Poligona gitseydin daha güvenli atış yapabilirdin açıkçası, ormanlarda rastgele atış riskli. İş beklemesi cidden yorucu oluyor, kısa vadede küçük hedefler koymak seni Rabbin.
Arkadaşımı doğum gününde götürmüştüm üniversitedeyken. Hiç beklediğim gibi eğlenceli geçmedi. Silahın ağırlığı, soğukluğu, çıkardığı gürültü, omzu geri atması vs germişti beni biraz.