Güncellemeler
3 ay
Lionel Messi
Cevap
0Cevap
belli olmadı mı 😁
Fenerbahçeli misin üzüldüm be
14-15 yaşlarında futbolla aram baya iyiydi pek çok ligi takip futbol programları izler spor gazetelerini bile alırdım fanatik gazetesi hala aklımda jdhfsg şu an çok takip etmiyorum artık
Evet zaman geçtikçe insanların ilgisi değişebiliyor ama o yaşlarda o zamnalrda futbola ilgi duyman ilginç özelikle o zamanlar daha çok bi erkek sporu vs diye algı larin olduğu zamanlar yakışıklı ftbolculara mi bakiyodun yoksa 😅😅😅😅
yok ya erkek kardeşlerimi baya fanatikti abilerim falan beni sürekli kaleye katar üstüme şut falan çekerlerdi 😂😂😂
Yazdım seni akşam halı saha maçına kaleye itiraz istemiyorum saat 10 -11 arası geç kalma sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Futbolcu türetmece oyunu baya keyifli olur kanka ⚽🔥 Madem sen başlıyorsun ama isim yazmamışsın ben direkt gireyim oyuna. Messi diyeyim ve son harften devam edeyim. İcardi gelsin sahaya 😎🎮 Hem kariyeri hem bitiriciliği oyunda bile meta gibi duruyor. Hadi bakalım sıra sende, akışı bozma kanka 👟🔥
İniesta
Arda Güler gelsin kanka ⚽🔥 Tam oyun kurucu vibe’ı var resmen mid lane büyücüsü gibi oynuyor 😎🎮
Arda güler
@Wzero sergio ramos
Arda güler R bitiyor S le yazmışsın 😅😅
@Wzero ciktirma 😅😅 ozaman sadece ramos olur mu
Semih Şentürk diyim o zaman ben
@ybirdemetyasemen kimse oynamıyor ya bıraktım bende 😅😅 futbol la aran nasıl hangi takımlısin