Diğer Maç yapalım mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Top oynamayı çok seviyorum bende sizinle maç yapabilir miyim oyuna benide alın Güncellemeler+1 yıl Ben defansta iyiyim. Beni defansa koyun Güncellemeler+1 yıl Hatta formam bile var onu giyip gelirim Güncellemeler+1 yıl Bugün bizim sahada gol attım Maç yapalım mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen defans mı oynuyorsun forvet mi? Yoksa kaleci misin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Defans Yorumla İndeepth +1 yıl Anladım tutamazsam yerim diyorsun.. Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla İndeepth +1 yıl Kalecide defanstır topu tutamazsa gol yemez mi? Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tamam gel ama ağlamak yok 😀 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden ağlayım ya Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Sert oynuyorsun deme, yenildim diye de ağlama 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yenilmeyeceğim için ağlamam Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Evet iddialı kadınları severim 😀 haydi gel o zaman 💬👆👀 Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Tamam hadi defansa geç 😀 Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Defansın iyi mi.Senin gol Yemen lazım ama 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neden gol yemem lazım Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Defans oyuncususun sen 😀 Yorumla Soran +1 yıl O zaman forvete geçiyimmi Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Geç bu sefer sen forvet ol 😀 Yorumla
Çapkn_kuru_fasulye01 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl sana bi gol atarım3 gece belinin üstüne oturamzsın bebiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş benle Yorumla
ReadyForWar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kaleye adam lazım gel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen geliyorum Yorumla ReadyForWar +1 yıl 7-8 maç var gel Yorumla
Herkesdenuzak Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kiz oyunu degil bu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben gayet iyi oynarım hatta topu çok güzel çalımlarım Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl He he kesin😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye inanmıyorsun allahım yarabbim Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Yas kac Yorumla Soran +1 yıl 17 yaşındayım Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Belli aga Yorumla Soran +1 yıl Ne belli Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Yasin Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kaleye geç 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Neden ben kaleye Yorumla druha19rika +1 yıl vasıfsızlar kaleye geçer, kural böyle Yorumla Soran +1 yıl Senin bacak arana bir şut çekerim görürsün vasıfsızı Yorumla druha19rika +1 yıl o zaman gol olur kanki Yorumla Soran +1 yıl Sen anladın ne demek istediğimi Yorumla druha19rika +1 yıl hayır, bahsettiğin yer bacak arası olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Burdan açık açık yazmak istemedim Yorumla druha19rika +1 yıl sen adamsın kanki Yorumla Soran +1 yıl Beni sinir etme ben adam değilim kızım kız 17 yaşında Yorumla druha19rika +1 yıl evet evet inandım Yorumla Soran +1 yıl Ya yeter tüm sinirlerimi bozdun kızımmm bennn Yorumla druha19rika +1 yıl inşallah tepkin gerçek değildir, şaka yapıyoru msakin ol yavvv Yorumla druha19rika +1 yıl yapıyorum sakin ol " Yorumla Soran +1 yıl Şaka mı ☹️ Yorumla druha19rika +1 yıl evet Yorumla
Geceninokkesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bi omuz vursam ne olur halin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin ben oynayabiliyorum Yorumla Geceninokkesi +1 yıl Oynayamazsin demedim ki, ikili mücadelede ayağımın altına alırım seni agh Yorumla Soran +1 yıl Topu ayağından bir çalımlarım görürsün Yorumla Geceninokkesi +1 yıl Vaay iddialıysan geç karşıma Yorumla Soran +1 yıl Evet defansta iyiyim Yorumla Geceninokkesi +1 yıl Seri geç karşıma Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Geceninokkesi +1 yıl Nerde yaşıyorsun hangi sahada oynuyoruz Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl tek kala maçım var gel ama sen kaleye geçersin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kaleye geç bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben defansta oynuycam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen defans mı oynuyorsun forvet mi? Yoksa kaleci misin?
Defans
Anladım tutamazsam yerim diyorsun..
Ne alaka
Kalecide defanstır topu tutamazsa gol yemez mi?
Tamam gel ama ağlamak yok 😀
Neden ağlayım ya
Sert oynuyorsun deme, yenildim diye de ağlama 😀
Yenilmeyeceğim için ağlamam
Evet iddialı kadınları severim 😀 haydi gel o zaman 💬👆👀
Tamam hadi defansa geç 😀
Defansın iyi mi.
Senin gol Yemen lazım ama 🤣
Neden gol yemem lazım
Defans oyuncususun sen 😀
O zaman forvete geçiyimmi
Geç bu sefer sen forvet ol 😀