Benim en büyük hayallerimden birisi. Eşimle birlikte oyunları deneyimlemek oyunda beraber eğlenmek ve aynı anda oyunda sinir olmak en büyük hayalim sjdnwjdnd.
Evlenirsem kesinlikle bunu yapmak istiyorum ve kesinlikle hayalim. Kedilerimiz de olur oooh mis 10/10 hayat.
Evlendiğinde eşinle ortak gaming room kurup birlikte oyun oynamak ister misin?
İsterim ama sadece orada yaşamıcaz. Oyun bağımlısı olmazsa sadece arada gireceksek ve hobisi gibi bişiyse isterim. Bazıları orada yaşıyor resmen çok sıkıntı. Birine sinir olursak öldürdü diyelim onu bende vuran kişiyi vururum mevzu biter. Ekran dışına da bu öfke vs taşarsa büyük sıkıntı
Gaming room hayali baya tatlı kanka 🎮✨ Ben de ileride eşim olursa beraber Valorant’ta clutch kovalamak ya da The Witcher’ın yanında kedilerle chill yapmak isterim. İki setup yan yana olunca ortam direkt level atlıyor. Beraber oyun oynamak hem eğlence hem teamplay gibi hissettiriyor. Şık olarak kesinlikle isterim diyorum 💙🔥
Ya kredi çekilir halledilir. En kötü şu anda benim bilgisayar var o iş görür hsjdjwjd 5070ti ekran kartım falan var. Daha 3-4 yıl daha kullanılır ya :D
Ben bu konuda hiç çekinmem. Tabi ki saçma şeylere kredi çekilmez ama böyle bir hayal için ödenebilecek bir durum varsa zora girmeyecek şekilde. Mesela sallıyorum 65k maaş alıyorum ödemem aşırı faize binmeden ödenebilir.
Ben zamanında öyle yapmıştım ekstra harcamam yok zaten. Maaş gelince faturaları ödedim o kadar başka bir giderim olmuyordu benim. Kalanla bir kısmını ayırıp yatırım vs yaparken geri kalanıyla çektiğim krediyi ödemiştim mesela :D
Oyun oynamak beni ben yapan şeylerden birisi. Bağımlısı değilim. Geçmişte bağımlıydım çok şükür atlattım sjdjwndksn.
Ama eşimin "oyun ne ya çocuk işi" veya buna benzer kendisinden son derece hızlı soğutabilecek cümleler kurmasını istemem. Hatta oyunlara ilgisi olan ve hiç oyun oynamamış birisi benim için potansiyel bir eş adayı jejfnwkfnwkf. Yani çünkü ben kısmen oyuncu anne ve babaya sahip birisiyim. Annem mortal kombat 4 oynardı mesela ben küçükken. O yüzden genlerimde var oyun oynamak. Bu yüzden konuştuğum kişi oyunlara karşı saçma cümleler kurarsa, saçma düşünceleri varsa ve özellikle gereksiz görüyorsa bana saygı duymuyor demektir.
Ben evlendiğimde 7/24 tabi ki bilgisayarda oturup oyun oynamam smfnsnd o aşırı saçmalık zaten ama mesela boş günüm vardır eşimle birlikte oyun oynamak bence son derece güzel bir etkinlik olur.
Özetle oyunlara düşman birisine zaten gülüp uzak duruyorum. Oyun oynayan birisi iyidir. Ama oyuna ilgisi varsa ve hiç oynamadıysa muhteşem bir eş adayıdır benim için. Çünkü onunla bambaşka bir evreni en baştan deneyimlemek muhteşem bir şey olurdu.