Telefonda, tabletten oynayabileceğim sürükleyici oyun arıyorum clash gibi olabilir savaş tarzı olabilir
3 ay
Wild rift ne dersin
Selin selam, savaş ve strateji diyorsan mobilde tam raid atmalık işler var 🎮🔥 Clash of Clans seviyorsan Rise of Kingdoms baya sarıyor, ittifak savaşları tam klan vs klan hissi veriyor ⚔️🏰 Call of Dragons da 2026’da baya popüler, ejderha detayı hype zaten 🐉 Mobile’da daha aksiyon istersen Warhammer 40K Lost Crusade’e bak derim, tam strateji kafası 📱💣 Sen daha çok PvP mi PvE mi seviyorsun?
Cevap
12Cevap
Serious sam
Disney solitaire beni sarmıştı, bir süre sıkılana kadar oynayabilirsin bi bak derim
Bakınca haber verir misin, daha fazla öneri için eskiden telefondan oynadığım oyunları hatırlamaya çalışıcam senin için 😄
Anladım, sen savaş tarzı istiyorsun gerçi doğru
Merhabalar saygıdeğer hanımefendi öncelikle verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın ama sizde isterseniz sizin içinde gerçekten bir sakıncası yoksa iki medeni insan gibi saygı çerçevesinde tanışabilir miyiz?
Pubg mobıle denedın mı hıc, ıstersen beraber de oynayabılırız :) brawl stars da var
Evet hakklısın :) bulurum ben oyun :) beraber oynayalım mı:)
Olur gel normalden konusalım hemen bulurum ben :)
Bilgisayardan düşük işletim sistemli oyun bilen bana da önersin mümkünse :D
Witcher 3 hikayeli oyun 50 60 saat akar 2 DLC var onlarla beraber 50 60 saate biter ben çok fazla yan görev ve araştırma yaptığım için 80 saate bitirmiştim
@Anonim6262717 İyi de sistem gereksinimleri fazla, benim pc yi zorlamak istemiyorum, kaldırmaz.
Blood strike seviyom baya bide zooba var aşırı tatlıııı
Çok var, hangisini saysam ki?
Clash of clans var knk❤️
Oha 😅😅
Mesaja bakk😂
pubg
kombinden anlarmısın knk
Cal of duty mobil
Pupg
Konuşan Tom
Online mı
Tvd..