Her oyunu açabilecek bir laptop'um var ama daha önce hiç bilgisayar oyunu oynamadım. var mı güzel oyun önerisi olan?
Cevabın nedir?
- 1 yıl
Ne tarzda oynarsın daha çok ona göre kütüphanelerime bakıp önerebilirim veya istek listemden.
111 Yorumla- 1 yıl
Belirttiğim gibi hiç oyun oynamadım daha önce.
- 1 yıl
yani oynamadın da izlemişsindir falan :D gibi neyse ben kendimce artık güzel oyunları yazayım buraya
- 1 yıl
Yok dünden beri yazılan her oyuna bakıyorum ama sims 4 ve şehir kurmalı bi oyun vardı onları en beğendiklerim.
- 1 yıl
Hayatta kalma ve üs inşa etme oyunları >
-Astronner ( indirimde 50-100 arasına kadar düşebilir zam gelmiş )
-Dont Starve Together ( farklı bir oyun oynama fırsatı olmadı ama çok seveni var indirimde 8 tl falan oluyor bir oyun alınca 1 tane bedava geliyor steamde arkada hediye edilebilir.)
-The Forest ( Hala zamlanmayan nadir ve sevilen oyunlardan biri bir arkadaşınızla beraber oynamanızı tavsiye ederim indirimde 7.5-10 TL arası oluyor. )
-Green Hell ( zamlanmış indirimde düşünülebilir )
-Raft ( zam gelmemiş pek yüksek indirim olmuyor 31 TL indirimde 20 falan oluyor alınabilir zam gelmeden kesinlikle )
-Satisfactory ( zam gelmeden alınması gerekilen oyunlar arasında )
-Space Engineers ( baya karmaşık geliyor oyun aslında onu söyleyim zam gelmemiş ama oynanış zor)
-Subnautica ( Bu oyun single bir oyun, zam geldiğinden çok pahalı olmuş yüksek indirimlere girmezse o paraya değmez)
- Valheim ( zamlanıp 100 Tl ye çıkan oyun çok da zamlanmadı aslında eğer indirim olursa düşünülebilir )
[ Subnautica hariç hepsi eşli oynanabilecek bir oyun eğer oyun arkadaşın varsa hepsinden türlü türlü zevk alabilirsin ]
Hayatta kalma oyunları dışarısında önerebileceğim oyunlar şunlar olur ve E-spor oyunu önermeyeceğim zaten göz önünde olan oyunlar hepsi.
Batman Arkham Knight ( zam gelmemiş indirimlerde serisi baya düşüyor )
Crysis Serisi ( Crysis serisini ilk oyunları alırsanız pahalı olur ama Remastered sürümlerini alırsanız paketle veya tek tek indirimlerde uygun oluyor kesinlikle )
Black Desert Online [ MMORPG bir oyun aranıyorsa olabilir ama oyun evrenine yabancı olduğun için bu tür zor gelebilir 20 Tl indirimde 7 TL falan oluyor ]
Dying Light ( Oldukça güzel zombi oyunudur ve güzel bir hikayesi vardır, oynanışı da oldukça zevklidir. Eşli oynanabilir /// Zam gelmeyen çok iyi oyunlardan biri kesinlikle indirimlerde Definitive edition 40-50 Tl olduğunda alınabilir eğer o kadar DLC ye gerek yok derseniz Enchanced edition 20 TL ye kadar iniyor kesin alın. ]
- 1 yıl
Far Cry serisi [ zamlardan sonra pahalandı tabi ki ileride ücretsiz alabilirsen veya indirimlerde çok ucuzlarsa ya da korsan oynamak istersen aklında bulunsun. 3. ve sonraki oyunlar güzel ]
Forza Horizon 4 ve 5 yarış oyunları için güzeldir ama zamlandı maalesef 4. oyun indirimlerde düşünülebilir. ( Yarış seversen NFS den de önerilebilir )
Kingdom Come: Deliverance ( Çok ağır bir RPG oyunudur çok yavaş işliyormuş duyduğum kadarıyla gerçek gibi. Zamlanmadı. )
Lords of The Fallen ( Souls-Like RPG türünde bir oyun. Bu da çok zamlanmış çok düşük fiyatlara düşmezse o fiyata anlamsız. )
Eski tarzda oyunlar oynamak istersen Mount & Blade: Warband (indirimde olabilir ) veya Bannerlord sevilen oyunlardır.
Nioh > Souls Like RPG türünde bir oyun. ( zamlanmamış indirimde 20 TL falan )
Outlast ( Korku türünde güzel bir oyun bu da zamlanmamış indirimde 8 - 10 TL falan)
Tomb Raider serisi
Assassins Creed Serisi
Sniper elite 3 ve sonrası
Avcılık tarzı hoşuna giderse
- TheHunter: Call of the Wild ( indirimde 7.5 TL falan oluyor )
Rainbow Six Siege ( Zor bir FPS oyunu E-spor oyunlarından bu da aslında ve biraz zamlandı)
Warframe ( güzel kafa dağıtmalı hareketli bir oyun aslında bir solo veya arkadaşlarla vakit geçirmelik oynanabilir Online bir oyun Ücretsiz oyundur.)
Warhammer Vermintide 2
The Witcher 3 ( Witcher 3 dünyası efsanedir ve çok büyüktür. indirimde alınabilir zam geldi çünkü :D )
- 1 yıl
Başka öneriler de yapılabilir tabi çok fazla oyun var çünkü bunlar genelde en beğendiklerim
GTA 5 gibi falan çok bilinenleri de önermedim. - 1 yıl
Astroneer tatlı duruyor. Hepsini listeye ekledim bakacağım 👍 ayrıca souls like zor demekmiş onuda öğrendim 😌
- 1 yıl
Souls like evet biraz öyle karanlık atmosfer ve genelde güçlü bosslar bulunduran oyunlar oluyor oynanışı güzel ve Tryhard oyuncular genelde çok sever :D
Astronnerı pek oynama fırsatım olmadı 1-2 saat oynayıp bıraktım belki bir gün tekrar denerim :D
Eğer farklı şeyler istersen ileride kütüphanemden farklı şeyler de önerebilirim. Keyifli oyunlar şimdiden ve gerçekten eşli oyunları bir arkadaşınla beraber falan oynamaya çalış :D her zaman daha zevklidir, anlaştığın bir insanla oynamak. - 1 yıl
Ben anladığım kadarıyla hayatta kalma oyunlarını sevemedim. Hikayeli oyunları ve sürekli geliştirmeli sims 4 gibi oyunları bayağı bi sevdim. Birde görüntüsü gerçekçi ve güzel oyunlar çok iyi duruyorlar. Tavsiyelerin için teşekkürler 👍🤗
- 1 yıl
Hayatta kalmalar güzeldi ya :d Satisfactory gibi oyunlar da aslında bir nevi sürekli geliştirme ama otomasyon açısından ahashsa :D
ne demek eğer iyi kalite görüntü oyunlar arıyorsan AAA oyunlara bakmalısın.
oynadıkça kendi oyuncu profilini oluşturursun zaten :D ilk defa bu sektöre girdiğinden yine elden geldiğince her türü deneyimlemeye çalış :D ön yargılı olma shsdsd
Rica ederim. Keyifli oyunlar şmdiden. - 1 yıl
Eig icin teşekkürlerr
En İyi Cevaplar
Lol cs go falan olabilir :) sende benimkinde görüş paylaşır mısın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valorant, LoL falan takıl öyle
10 Yorumla- 1 yıl
Senin yerinde olsam Elden ring , Minecraft , Overwatch , Cs go , R6 bunları oynardım sanırım ha bir de Gta Vice city de unutmamak lazım
11 Yorumla- 1 yıl
Bir tek Minecraft ve Gta yı biliyorum hepsini not aldım bir kenara 👍
- 1 yıl
Bu oyunları oynamanı şiddetle öneririm, bunlar bizim neslimizin oynadığı oyunlarıdır nedense artık kimse oynamıyor.
Counter-Strike 1.6, Hal Life, Grand Theft Auto Serisi, Need for Speed: Underground, Age of Empires Serisi ve Super Mario.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sea of thieves, The Forest, Son of the forest, gta 4 ve gta 5, call of duty mw2 remastered, forza horizon 5, half life black mesa, dying light 1 ve dying light 2
13 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Oyundan gerçekten zevk almak istiyorsan bunların her biri biçilmiş kaftan yğksek gerçekçi grafiklere sahip muzazzam seriler, istersen önce yotubeden izlersin tek tek hoşuna gideni denersin
- 1 yıl
Öyle yapıcam teşekkürler 😊
- Cevap sahibi1 yıl
Beğendiklerini burada yazarsan o tarzda olan oyunları yazarım rica ederim
- 1 yıl
nasıl bir oyun zevkin var onu belirlemek gerekli.
ama açılışı istercen uncharted ya da assasian creed gibi oyunla yapabilirsin.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Gta 5 lol volerant Pubg csgo zula forza horizon
Dota 210 Yorumla - u1 yıl
Serious sam oyunu
10 Yorumla - 1 yıl
Ne tarz bi oyun istiyosun online mı hikayeli mi
13 Yorumla- 1 yıl
Hikayeli oyunları daha çok sevdim 👍
- 1 yıl
Sevdiysen eğer god of war , rdr2 beğenirsin tavsiye ederim 😊
- 1 yıl
Bir online fps vereyim csgo oyna valorantı boş ver :d
- 1 yıl
Hangi marka ben monster abra a7 aldım
15 Yorumla- 1 yıl
Acer a7. Hayırlı olsun 🥳
- 1 yıl
Teşekkür ederim bende oyun önerisi istiyorum görüşlere bakıcam :)
- 1 yıl
Gta5 satın alim mi almim diye düşünüyorum
- 1 yıl
Daha şimdi baktım çok gerçekçi duruyor. Arkadaştan oynicam bende 😅
- 1 yıl
Gta 5 al bence oyun içinde herşeyi yapabiliyosun açık dünya araba kullanma uçak helikopter silah :D
- 1 yıl
Ne tür olsun
14 Yorumla- 1 yıl
Oynamadığımdan bilemiyorum. Telefonda candy crush oynardım 😅
- 1 yıl
Sims serisi oyna
- 1 yıl
Bak bunu çok önce görmüştüm aklımdan tamamen çıkmış. Kesinlikle denerim 👍
- 1 yıl
:))
Lol. Tam sana göre.
11 Yorumla- 1 yıl
Dizisi varmış önce onu izlemem lazım galiba
- 1 yıl
Valorant
15 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşım beceremezsin bu tür oyunları, daha x kutucuğuna zor tıklıyosun dedi. E haklı da 😅
- 1 yıl
Bu oyunda şöyle bi sistem var her sevşyeden oyuncu var bence yaparsın elin ayağım tutuyormu
- 1 yıl
Oynarsan oynarız beraber tabi istersen
- 1 yıl
Oynarmıyım bilmiyorum bi videolarına bakmam lazım 😕
- 1 yıl
Ben teklifimi sundum karar senin
Gamer konusunda 541 cevap paylaştı. God of war 2018 satın al oyna dünyanın en iyisi
10 YorumlaSavaş olur mu
14 Yorumla- 1 yıl
Her öneriye açığım 👍
- 1 yıl
Not edildi. Naziler iyi konu 👍
- 1 yıl
ne tür istiyorsun
14 Yorumla- 1 yıl
Hiç fark etmez zaten tür bildiğimde yok
- 1 yıl
Bir sürü var. Ets 2 mortal Kombat, sim city listeme bakmam lazım :)
- 1 yıl
Listeniz mi var? Vay be.
- 1 yıl
Steam'de kütüphane var oyunlarım var.
mario
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi