Aslında bir nebze iyi bir şey oldu bu denetim ama bu denetimin arkasında başka işler var hiçbir ülkeye denetim temsilcisi göndermezken Türkiye talep ediyor bunu vermemeyi tercih ederler diyelim verdiler istedikleri zaman oyunlara müdahale edip burası çok şiddet içeriyor diyip direkt kaldırırlar ben hiç oyun oynamam sevmem de ama bu kadarı çok ağır
04 Yorumla- 6 ay
İşte anlatamıyorum insanlara bir de ayrıca bu sadece oyun değil bu şekilde ileride diğer uygulamaların da kapatılmayacağını nereden biliyorsunuz bugün oyunlar olur yarın başka bir şey olur nereden bilebilirsin ki
- 6 ay
Hayır şunu da anlamıyorum millet diyor ki ben zaten oyun oynamıyorum ki ben zaten şu uygulamaya girmiyorum ki yasaklansa ne olacak diye düşünüyorlar şöyle düşünmüyorlar hani benim sevdiğim uygulamada kapanırsa ne olacak ya da işte zamanında YouTube'da kapandı yasaklandı bir süreliğine yani YouTube'a girip ben mesela bir şey öğrenmek istiyorum bu niye benim için yasak diye niye düşünmüyor bu insanlar hiçbir şeyi umursamıyorlar ya yani sesinizi çıkarmak zor bir şey de değil o partili olsan bile bence sesini çıkarman gerekiyor ben öyle olduğunu düşünüyorum yani tamam baştaki insanı savunuyor olsan bile yanlışlarını da söyleyebiliyor olman gerektiğini düşünüyorum
- 6 ay
Sen benim dediğimi anlamadın galiba o partili falan da değilim zaten ben bunun yanlış olduğunu söyledim sana kapanırsa kapansın ben oynamıyorum demedim ki yazdığım yorumu okumadın mi sen yazdıklarımı görmüyor musun ben oyun oynamam ama istedikleri zaman müdahale edecekler bu çok ağır dedim hiçbir ülke temsilci istemiyor ama Türkiye talep ediyor niye göndersinler dedim
En İyi Cevaplar
6 ayBen zaten oynamıyorum ama yeter be bu toplum akıllanmıyor. Birşeyleri yasaklayarak hiçbir şey elde etmiyorlar anlamıyorlar mı dlwjkdnw
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aylin oyunlar yasaklanırsa biz gamer tayfa toplanıp gerçek hayatta LAN partisi yaparız 😂🎮 Şaka bir yana merak etme sen, oyun sektörü o kadar büyük ki komple yasaklamak çok zor. En kötü offline single player dünyalara kaçarız Witcher açarız Red Dead takılırız Cyberpunk Night City’de gezeriz 😎 Yani biz bir yolunu her zaman buluruz, lobby’den atılsak da oyundan çıkmayız 💥
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Gamer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
u 6 aybu halk akıllanmaz
11 Yorumla- 6 ay
Evetttt
6 ayDaha önceki yasaklarda da yaptığımızı yaparız 💁🏻♀️ mal mal oturup başka şeylerin yasaklanmasını bekleriz.
11 Yorumla- 6 ay
🤣🤣🤣 Kuzey Kore olacağız
6 ayTam oyunlara türkçe dil seçeneği yapmaya başladılar bu çıktı.. önemsemiyorlar bizi
11 Yorumla- 6 ay
Evett yaaa
6 ayOyunlar tam olarak yasaklanmıyor bu bizim için güzel bir adım muhattap bulamıyorduk
11 Yorumla- 6 ay
Ama muhatap olmak istemeyen oyun şeyleri de olacak
3 ayYasaklamanın sebebini tespit edip kural ihlali varsa özür dile ve tekrar dene; geçici ise bekle, kalıcıysa yeni bir hesap açarak devam et.
01 Yorumla- 3 ay
Hayır öyle bir şey değil ülkecek oyun oynamamız yasak olacak
6 ayOyunları bilmem de profile bakınca seninle çok güzel şeyler yapabiliriz gibime geliyo
02 Yorumla- 6 ay
🤢🤢🤢
- 6 ay
Aah ah
Gizli Üye(25-29)6 ayBi oyunumuz vardı onada göz diktiler inanılmaz gerçekten yaş sınırı gelsin Tv'de saçma sapan dizilere bişey olduğu yok
01 Yorumla- 6 ay
Aynen aynen gerçekten ya televizyonda her türlü b** yeniyor ama internete gelince yasak
hiçbir şey yapmayacağız
11 Yorumla- 6 ay
Evett..
6 ayHerşeye elveda, bi o vardı zaten stres atmalık
12 Yorumla- 6 ay
İşte anlatamıyorum kimseye ya ne gerek var oynama diyorlar bana ne var yani kafamı dağıtabileceğim tek şey oydu
- 6 ay
Kimse zaten anlamaz boş geliyor millete de öyle değil yani
Mahallece buluşup seksek oynarız
11 Yorumla- 6 ay
Ülkemizde de dışarı çıktığımızda da ölüyoruz yani
Biz kocamla her gece oyun oynuyoruz (İslami şartlarla)
16 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Yav ne trollüyorsun
- 6 ay
boş ver
- 6 ay
🤣🤣🤣🤣
Üstelik vpn ile girerseniz hesabınız sunucu hatasından ban yiyebilir yani çöp olabilir. Dikkat edin
03 Yorumla- 6 ay
Anlatamıyorum kimseye işte hem bir kere FPS olarak da çok düşecek yani oyun kalitesinin resmen sıfıra indirmek gibi bir şey
- 6 ay
Evet işte bir de şeyi de anlamıyorum insanlar diyor ki ben zaten oyun oynamıyorum ki bana ne yarın YouTube Instagram yok efendim Twitter başka bir şeyler kapanmayacağının ne garantisi var yani illa sevdiğim bir uygulama kapatılsa mesela örnek verip yaşlı bir amca şeker oyunu oynuyor o kapansa çok mu mantıklı
6 ayBeni alakadar etmez ben hep kaçak indiriyorum :D
03 Yorumla- 6 ay
Bugün oyunlar kapanır yarın YouTube Instagram TikTok gibi uygulamalar kapanır nereden biliyorsun VPN ve kaçak sitelerde kapanır?
- 6 ay
Başka derdimiz yoktu zaten aw
- 6 ay
Harbi
6 ayVPN olduğu sürece öyle bir şey olmaaazz
01 Yorumla- 6 ay
FPS oyunlarında 😂😂
Ne oynuyorsun?
01 Yorumla- 6 ay
Bilgisayar oyunları oynuyorum genelde savaş oyunu falan
Niye yasaklansın lan
05 Yorumla- 6 ay
Olayları bilmiyorsun herhalde x takıl biraz
- 6 ay
Ya Allah aşkına bangır bangır bağırıyor herkes her yerde görebilirsin ne alakası var
- 6 ay
Tiktok'ta Instagram'da her yerden görebilirsin eğer internette birazcık da olsa takılıyor oluyorsan
- 6 ay
Hem niye Twitter'a takılmak yasak mı kötü bir şey mi gündemi takip edebilirim sana ne
Kendimizle oynarız artık
08 Yorumla- 6 ay
O senin sevdiğin uygulamaları da kapatırlar yakında merak etme bugün oyunlar olur öbürsü gün bu uygulamalar ya da başka şeyler olur merak etme siz sesinizi çıkarmadığınız sürece daha çok özgürlüğümüz kısıtlanacak
- 6 ay
Yooo
- 6 ay
Mesela discord yasak şu anda ondan sonra birkaç uygulama da öyle işte anime sitelerinin birkaç tanesi yasaklandı diye biliyorum yani
- 6 ay
İşte VPN hani girsem desem bile işte FPS sıkıntısı yaşıyorsun oyunlarda ya da işte discord'da bile bağlantı sıkıntı yaşayabiliyorsun
Gizli Üye(45 üstü)6 aysana oyuncak cok abisi
01 Yorumla- 6 ay
O senin sevdiğin uygulamaları da kapatırlar yakında merak etme bugün oyunlar olur öbürsü gün bu uygulamalar ya da başka şeyler olur merak etme siz sesinizi çıkarmadığınız sürece daha çok özgürlüğümüz kısıtlanacak
Gizli Üye(30-35)6 ayEski usul evcilik oynarsınız
02 Yorumla- 6 ay
Aynen aynen kanka
Cevap sahibi6 ayHangi oyunları yasaklayabilirler ki
Gizli Üye(36-45)6 aySenle tanışma şansımız var mı
01 Yorumla- 6 ay
Yok
Gizli Üye(18-24)6 ayTelefondakilermi yataktakilermi
011 Yorumla- 6 ay
Bilgisayarda yasak gelecekmiş sanırım ama sanırım mobile'de getirebilirler
Cevap sahibi6 ayAsla gelmez ya haber kaynağı mhp lideri bahçelinin üniversite diplomasımı
- 6 ay
Twitter'da öyle bir muhabbet dönüyor
Cevap sahibi6 ayTwitter benim gibi bilmiyor kral burada sen zktr et yalan haberleri
- 6 ay
Hangi partilisiniz merak ettim
Cevap sahibi6 ayAfter partiliyim aşkım kddnfjdjkddk
- 6 ay
O nasıl parti ismi dhdfh
Cevap sahibi6 ayAz önce g. Tümden uydurdum
Cevap sahibi6 ay
Cevap sahibi6 ayFnkdkd minibüsteki abla küçük çocuğuna ağlama bak abi sinirleniyor demiştir
Me:
😂😂😂😂
6 ayVaktinizi boşa harcamamış olursunuz işte
03 Yorumla- 6 ay
O çok sevdiğin Instagram TikTok bu uygulama gibi uygulamalar da kapatıldığı zaman görürüz
- 6 ay
Ben zaten girmiyorum instaya doğru dürüst, tiktok zaten yok, burası olmasada olur
- 6 ay
Ama sizin bu mantığınızı da anlamıyorum hani ben zaten girmiyorum ki yasaklansa da olur mesela şöyle düşün senin internetten yürüttüğün bir para kazandığım bir şey var diyelim ki demez misin ki diğer insanlar işte ben zaten kullanmıyorum ki diye düşünüp ses çıkarmadığı için benim ekmek teknem gidiyor diyemezler mi yani şöyle de düşünebiliriz önce bir empati kurmanız gerekiyor bir empati kuracaksın yani ben kullanmıyor olabilirim ama bunu kullanan normal insanlar var oyun oynayan normal insanlar var mesela sen hiç GTA oynadığı için gidip insanlara rahatsızlık veren birini gördün mü görmedin yani anlatabildiğim sen GTA oynamıyor olabilirsin ama oynayan insanların suçu ne bunu anlatmaya çalışıyorum ben zaten girmiyorum ki girme bana ne burada sesinizi çıkarmak önemli olan sesini çıkartacaksın bak bunu yapmanız yanlış diyeceksin ki ileride Google'a bile YouTube'u bile yasaklamayacaklarının net bir kanıtı yok zamanında 2015'te YouTube'u yasakladılar bunu zaten gayet iyi biliyorsunuz yani sesimizi çıkarmamız gerekiyor bu kadar boş vermiştik bu kadar umursamamazlıkla yakında Kuzey Kore'ye döneceğiz hala farkında değilsiniz bana ne bana ne diyorsunuz böyle bir millet olduğu sürece hiçbir b** olmayacak
6 ayGeberip gidicez
10 YorumlaDert etme senin meslek bitmez 😂😂😁
10 Yorumla- Gamer konusunda 487 cevap paylaştı.
6 ayEvet
10 Yorumla
6 ayİnsan olursunuz 😃
13 Yorumla- 6 ay
O senin çok sevdiğin uygulamalar da kapandığı zaman görürüz Instagram TikTok kızlar soruyor
- 6 ay
Eeee yani ne olmuş 😂 nefessiz mı kalacaz 🤣
- 6 ay
İnternet yasaklanırsa belki 😂
6 ayYasaklanmaz
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah
Sen oyun falan oynama çay yap
01 Yorumla- 6 ay
O çok sevdiğin Instagram TikTok bu uygulama gibi uygulamalar da kapatıldığı zaman görürüz
Ne yasağı?
013 Yorumla- 6 ay
Steam epic games gibi bazı sitelere yasak getirilecekmiş hükümet tarafından çocuklara kötü örnek olduğu için
- 6 ay
- 6 ay
Örnek verdim canım
- 6 ay
FPS oyunlarına ne b** yiyeceğiz
- 6 ay
Ama işte bir Almanya'daki oyuncu ile bir olmayacaksın böyle de bir şey var üzülüyorum ya
6 ayHangi oyunlar?
04 Yorumla- 6 ay
İşte satın aldığım çok oyun Steam ve benzeri oyun satın alma siteleri
- 6 ay
Evet hoş olmaz.. Ben de baya bir yatırım yaptım Steam’e.. Sen ne oynuyorsun ki? :)
- 6 ay
İşte satın aldığım bütün oyunları oynayamayacaksın
- 6 ay
Onu anladım :)
full time KS
06 Yorumla- 6 ay
Yakında onu da kapatırlar merak etme bu gidişle öyle olacak
- 6 ay
O da kapatılır merak etme
- 6 ay
Zamanında kapatılmadı mı sanki iki sene kapalı kaldı bu ülkede
- 6 ay
Ben yalan söylemiyorum diyorum ki sesinizi çıkarmadığınız sürece yakında YouTube'da kapanır bu uygulamada kapanır hepsi kapanır sen merak etme Kuzey Kore'ye döneceğiz bir şey yapamayacağız sadece böyle boş boş oturacağız
Hangi oyun bu
03 Yorumla- 6 ay
Oyun satın alma siteleri yani şöyle örnek vereyim minecraft'ı parayla ben satın alıyorum değil mi o mojank yasaklanırsa Minecraft'ta oynayamam mantıken olay böyle olacak bütün satın alma siteleri yasaklanacak
- 6 ay
...
- Gamer konusunda 943 cevap paylaştı.
6 ayNiye yasaklansin
03 Yorumla- 6 ay
Olayları bilmiyorsun herhalde x takıl biraz
- 6 ay
Anlat
- 6 ay
Bir tane karar çıkacakmış herhalde bundan dolayı da artık oyunlara erişim engeli gelebilirmiş (PC)
Vpn yapacaz
03 Yorumla- 6 ay
Vpn ile fps'in ne kadar düşeceğini düşünsene
- 6 ay
😭😭😭
6 ayXperim yetmiyor yazmaya
00 Yorumlabaane
01 Yorumla- 6 ay
Senin o çok sevdiğin uygulamalar da kapanınca görürüz bana ne dersin o zaman
bilmiyom
01 Yorumla- 6 ay
Bende