PlayStation 4 oyunları nasıl oynamalıyım?

Öncelikle buraya Ekleyeyim de çıkan olursa dönsün PlayStation 4 alıp 5 verecek varsa açığım bu konuya benim elimdeki 500 GB ama ssd takıp 1 terabayt ya da 500 gb'dan daha fazla yapmayı düşünüyorum ama konum şu an GB yükseltmesi değil o yapılacak kolay bir şey benim söylemek istediğim oyunlar Online olarak alabileceğimiz oyunlar artık PlayStation 4 için çok azalmış durumda ve şunu anlayamıyorum Örnek vermek gerekirse GTA 5 PlayStation 4 varken çıktı ama PlayStation 5 için artık olmaya başladı baktığımda PlayStation 5 ile daha rahat oynanabilir deniyor ama o çıktığında PlayStation 4 vardı ve onun için yapılmış bir oyundu Şimdi ne oldu da PlayStation 5 için uyumlu oldu anlamadım diğer seçenek olarak da oyunları internetten alırsın senin hesabına eklerler ya da başka bir hesabın üzerine eklerler Sen de o hesabı açan oynarsın ya da oyunları CD olarak alacağız Ama CD oyunlarında indirim denen bir şey yok 500 lirayı gördün oyun PlayStation Store'da 100 lira olabilir bir başka seçenekte içini kırmak ama oyunları yüklemek internetten kur indir Flash diske yükle oradan at çok zor oyunlar zaten PlayStation Store'da çok yavaş iniyorken bilgisayar daha yavaş iniyor bir de hileli CD'ler var CD takıyorsun oyunlarda zaten bir diskin içinde kayıtlı bir sürü baş yaptığını dizgin içine girip oyunları seçip oynuyorsun ucuza oyun bulsam zaten bu yöntemlere başvurmayacağım ama bin liraya bir oyun verirsem Ayda bir kere oyun alabiliyorum Çünkü iki üç tane almaya kalksam bir dünya para ediyor takas yapmak isteyen varsa Takas da yaparım oyunlarımı Ben ona veririm o da bana oyunlarını verir çok mantıklı Çünkü oynadan oyunu sürekli oynamak istemezsin bir kere oynarsın bir daha oynamazsın Bu arada ben PlayStation 4'ün son sürümünü kullanıyorum ve 10 sürümünü geçik Bundan dolayı istesem de kıramıyorum çünkü yüksek sürümlerde kırılma diye bir şey yok iPhone telefon gibi jailberak kurabilmek için son sürüm olmamak lazım daha eski sürümle daha hızlı ve daha stabil yüklenebiliyor
PlayStation 4 oyunları nasıl oynamalıyım?