Kuzenimle sevgiliden ayrılmak zorunda kaldım, o oyun arkadaşıyla yazışıyor. Sizce haklı olan kim?

Merhaba arkadaşlar bunu anlatayım anlatmayayımmı bilemedim kuzenimle yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz vardı ve ikimizde baya seviyorduk baya ben çocukluğumdan beri sevmişim onu hayatımda ilkez sevgilim oldu ilkez birisi bana sarıldı ya o an ki duyguyu anlatamam benim için çok güzel bir şeydi bu yaşıma kadar hiç kimse doğum günümü kutlamamıştı sadece o kutladı bana hediye alan kişi oydu bana sevilmeyi o öğretti. bu son aylarda yks öğrencisi olduğu için bana dediki ben artık ders çalışmak istiyorum dedi bende tamam çalış geleceğin daha önemli sen kendini kurtarcaksın dedim yani bundan sonra tableti kaldırdı artık çok konuşmuyorduk arada instaya girip yazıp sonra yine saatlerce sonra bir gün geçip yine yazıyordu ama böyle artık eskisi gibi yazmıyordu soğumuş gibi yazıyordu bana e işte ben bişey demedim. Bir gün okuldan eve geldim öğlendi aktifti ona yazdım napıyorsun filan dedim bana sesli mesaj atmıştı onun sesini duydumda okadar mutlu oldumki diyordu yemek yiyip uyuyacam dedi bana bende tamam dedim ama 1 saat instgramda aktifti bende aktiftim bana dedimşiti hesabım yakın arkadşımda açık bende ondan hiç bişey yazmadım ama öyle değilmiş gece gece aktifti yine ve bana yine yazmadı sadece benim günaydın mesajımı begenmiş sonra yazmadı aktif yazmıyor hiç oyundan tanıştığı erkekle konuşuyormuş o öğle bir saat aktifmiş onla konuşmuş ve bana hiç yazmadı sonra dedim bunlara yazıpta bana niye yazmıyorsun cevabı ise sen yazmıyorsun ki yazim baya biraz tartiştikta sonra dedim bu arkadaşın sana yürümeye çalışıyor haberin olsun dedim oda dedi ne saçmalıyorsun filan dedi artık katlanamıyorum sana dedi ayrılalım ama ben istemedim ayrılmak ben onunla 2 hafta boyunca hiç konuşmadım yazdım ama oda beğenip günaydın diyip gidiyor yine o zamlar hiç iyi değildim konuşmak istiyordum ona dedim eğer işin yoksa biraz konuşalım mı dedim oda bişey mi oldu dedi dedim hastayım geçmiş olsun dedi ve yine gitti İnstagrama girip bana yazmayıp o oyunada tanıştığı arkaşıyla mesajlaşıyordu yani basbaya çocuk yürümeye çalışıyor ona ama hanımefendin dediği benim arkadaşım o ne saçmalıyorsun sen diyor Instagram girip saatlerce aktif ama onalra yazıyor bana değil.

Siz olsaydınız ne yapardınız haklı olan kim sizce ama ben hayla ona karşı duygularım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim size

Kuzenimle sevgiliden ayrılmak zorunda kaldım, o oyun arkadaşıyla yazışıyor. Sizce haklı olan kim?