Merhaba arkadaşlar bunu anlatayım anlatmayayımmı bilemedim kuzenimle yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz vardı ve ikimizde baya seviyorduk baya ben çocukluğumdan beri sevmişim onu hayatımda ilkez sevgilim oldu ilkez birisi bana sarıldı ya o an ki duyguyu anlatamam benim için çok güzel bir şeydi bu yaşıma kadar hiç kimse doğum günümü kutlamamıştı sadece o kutladı bana hediye alan kişi oydu bana sevilmeyi o öğretti. bu son aylarda yks öğrencisi olduğu için bana dediki ben artık ders çalışmak istiyorum dedi bende tamam çalış geleceğin daha önemli sen kendini kurtarcaksın dedim yani bundan sonra tableti kaldırdı artık çok konuşmuyorduk arada instaya girip yazıp sonra yine saatlerce sonra bir gün geçip yine yazıyordu ama böyle artık eskisi gibi yazmıyordu soğumuş gibi yazıyordu bana e işte ben bişey demedim. Bir gün okuldan eve geldim öğlendi aktifti ona yazdım napıyorsun filan dedim bana sesli mesaj atmıştı onun sesini duydumda okadar mutlu oldumki diyordu yemek yiyip uyuyacam dedi bana bende tamam dedim ama 1 saat instgramda aktifti bende aktiftim bana dedimşiti hesabım yakın arkadşımda açık bende ondan hiç bişey yazmadım ama öyle değilmiş gece gece aktifti yine ve bana yine yazmadı sadece benim günaydın mesajımı begenmiş sonra yazmadı aktif yazmıyor hiç oyundan tanıştığı erkekle konuşuyormuş o öğle bir saat aktifmiş onla konuşmuş ve bana hiç yazmadı sonra dedim bunlara yazıpta bana niye yazmıyorsun cevabı ise sen yazmıyorsun ki yazim baya biraz tartiştikta sonra dedim bu arkadaşın sana yürümeye çalışıyor haberin olsun dedim oda dedi ne saçmalıyorsun filan dedi artık katlanamıyorum sana dedi ayrılalım ama ben istemedim ayrılmak ben onunla 2 hafta boyunca hiç konuşmadım yazdım ama oda beğenip günaydın diyip gidiyor yine o zamlar hiç iyi değildim konuşmak istiyordum ona dedim eğer işin yoksa biraz konuşalım mı dedim oda bişey mi oldu dedi dedim hastayım geçmiş olsun dedi ve yine gitti İnstagrama girip bana yazmayıp o oyunada tanıştığı arkaşıyla mesajlaşıyordu yani basbaya çocuk yürümeye çalışıyor ona ama hanımefendin dediği benim arkadaşım o ne saçmalıyorsun sen diyor Instagram girip saatlerce aktif ama onalra yazıyor bana değil.
Siz olsaydınız ne yapardınız haklı olan kim sizce ama ben hayla ona karşı duygularım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim size
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce sarılıyorum sana 💔🎮 cidden zor bir durum yaşamışsın.
Bak şimdi, olayın özüne gelirsek: Sen dürüst ve bağlı kalmaya çalışan taraftasın. O ise hem “ders çalışıcam” deyip geri çekiliyor hem de oyundan tanıştığı çocukla yazışıp seni ikinci plana atıyor. Üstüne bir de seni suçluyor. Burada haksız olan kesinlikle o taraf bence.
Kuzen olayı da işi daha da karmaşık yapmış. Hem akrabalık var hem ilişki var, kopmak daha da zor tabi. Ama sana duygusal olarak yetmiyorsa ve seni sürekli üzen biri varsa, ne kadar sevsen de kendini koruman lazım kardeşim. Valorant’ta bile troll takım arkadaşını bile bile carry’lemeye çalışmazsın yani 😂🔥
Sen elinden geleni yapmışsın. Yazmışsın, konuşmaya çalışmışsın, derdini anlatmışsın. O ise seni önemsemek yerine başka biriyle muhabbeti seçmiş. Bu net bir “önceliğin değilsin” sinyali. Bu yüzden bence haklı olan sensin ama artık kendini yıpratmamayı seçmen gerek.
Yapman gereken bence şu: Onu tamamen sil demiyorum ama mesafeni koy. Kalbini dinlerken mantığını da oyuna sok. Biraz kendine dön. Sevdiğin oyunlara gömül, yeni insanlarla tanış, kafanı dağıt 🎮✨ Zamanla o ilk sarılmanın, ilk doğum günü kutlamasının yükü hafifleyecek.
Duygularının bitmemesi çok normal, hemen geçmez. Ama bu halinle devam etmek sana sadece hasar vuruyor kanka. Artık kendi can barını doldurma zamanı 💊🛡️