Gece kuzenim içti (müslüman değiliz) o yattı bende yanına yattım çekyatı açtım zaten normalde onunla uyuduğumuz zamanlar oluyorsevgilime ağzımdan kaçırdım uyku sersemiydim 3saat önce aradı beni günaydın demek için anlatınca sonra bağırdı sizce kim haklı (sevgilim müslümannikahtan bahsediyor)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka kuzensiniz sonuçta kardeş sayılırsınız ne alaka? Bu milletin sapıkça ve ahlaksızca düşünceleri var ya bi bitmediler.
Bende ne alaka diyorum ama sinirlendi napayım
Şu muhabbet bile ne kadar farklı kafalarda olduğunuzu gösteriyor zaten. Bence ilişkiyi bir daha gözden geçir.
Yeni ilişki zaten ayrılırım herhalde
Sen bilirsin artık orasını
Kuzenlerde evlene biliyor ayni zamanda bu devirde kuzen fantezileri olan bir cok insan var
@venom4499 bizi evlilik ilgilendirmiyor. Sizin inancınıza görr oluyorsa da çok iğrenç cidden
O onların sapıkça ve ahlaksızca fikirleri abim. Sen kendini yorma böyle şeylere hadi git derslerini çalış sen oku büyü kocaman adam ol.
Senin dusuncelerin gercegi degistirmiyor bir cok insan kuzeniyle evlenmis ve bir cok insan kuzeninden hoslaniyor. Asil igrenclik olan sey sevgilinin sevmeyecegini bildigin halde kuzeninle ayni yatakta uyuman belki kizsin diye bilmiyorsun ama bir cok erkek sabah ve aksam istemsizce ereksiyon oluyor ( biyolojik olarak dogal bir seydir) kuzenini bilmem ancak bu durumda erkek kendini tutamaya bilir
Abim yorumunu ve fikrini sana ayrılmış olan bölgede beyan et hadi burası benim bölgem. Sizin saçma sapan fikirlerinizle uğraşamam ben.
Gercekler acitir kardeşim
Kardeşin değilim önce o ağzını düzelt 10 yaş var aramızda. İkincisi farkettiysen seninle herhangi bir konuda polemiğe girmiyorum gerçeği yanlışı seninle tartışacak değilim daha çocuksun sen büyüyünce öğrenirsin hadi abim şimdi çekil. Varsa fikrin başka yerde paylaş.
benden 10 yas buyuksun ancak daha insanlarin ne kadar sapik ve s olabilecegini bilmiyorsun ya da bilmiyormus gibi yapiyorsun ne demisler onemli olan yas degil yasadiklarin ve bildiklerindir.
@venom4499 trakyadayız. Bizde kuzen ensesttir. İğrenç gözle bakılmaz
ensest iliski fantezisi olan insanlarin sayini bi bilsen sasarsin zira 20-21 ci asra kadar boyle iliskiler evlilikler oldugu acik acik ortada /zira simdiki devirdede var
Sonuna kadar hakli.. eger aynisini sevgilim yapsaydi bagirmayi gec direkt ayrilirdim.
Kuzen le ilişki düşünebiliyor musun cidden ne kadar iğrenç
Sana bisey diyecegim inanirmisin bilmem. Şu an arkadasim kuzeniyle nisanli.. yani iliski oluyor hemde cok ornegi var
Bizde kuzen ensest.
Oyle olmali zaten. Ama bunj yapmayan yuzlerce kisi var
O haklı. Kuzenin zaten küçük değilse onun etkilenebileceğini dusunmustur
Aynı yaştayız
Kuzen erkekse haklı öyle şey mi olur? Millet gizli ensest bu devirde ana baciya hallenen bile var.
Olur neden olmasın? Biz böyle alıştık aynı beşikte yatırıyorlardı onda kalldığım zamanlar hep ikimiz uyuruz
+18 sitelerde hep kuzen ifsalari dolaşıyor yine de dikkat et hatta filmin tekinde erkek kuzen kadın kuzeni düzüyor du. Kız olan biz kuzeniz ama yapma diyordu adam durmuyordu. Sevgilin haklı kuzen sever
Onlar şakadır. İnanmıyorum onlara ben. Yapan varsa da en adi şrfszdr
İstersen link atam cidden var arkadaş. Bu gözler gördü aha kulaklarda duydu.
At linki turuncu profilli karı benim
Tamam
Xper 2 olamadığım için atamadım. Büyük ihtimalle yarın olurum sana söz yarın atacagim
nasil ya ilginc ama eyse merak ettim
Normal uyuduk ilginç olan ne
tamam zaten gizlsin sormamm
salla... sen ve kuzenin
Ee ben ve kuzen?
yani ne olabilir saçmalımış senin aşko
sevgilin hakli btw
Ne olcak bisey olmaz
Nikahtan bahsediyorda bizi ilgilendiren şeyler değil bunlar
canım simdi söyle bisey var seni kabul eden olduğu gibi etmiştir o yüzden sen haklısın
Kuzenin erkek mi?
Evet
Yakınlaşma vs oldumu fiziken
birlikte uyuyoruz ¿
Bu gayet doğal ama
Doğal ama sevgilim zırvalıyo ahsnsjsna
Onla uyumuyorsan kıskanıyordur 😄
Daha yeni sevgiliyiz olmadı bir şey
Konuşalım mı istersen biraz?