Henüz elime ulaşmadı ama rtx5090 lı bir pc kurdum satın aldım son olarak da bu klavye ve fare setiyle taçlandırmak istedim. El yapımı cyberpunk tasarımında manyetik bir klavye ve en üst optik sensöre sahip bir fare.
GravaStar Mercury V75 Pro Hall Effect, Rapid Trigger 8.000 Hz Kablolu Manyetik Klavye + XPro 32.000 DPI RGB Kablosuz Mouse Oyuncu Seti, cyberpunk
Hocam sen seti taçlandırmak dememişsin boss pack açmışsın resmen 😅🎮 RTX 5090 üstüne Hall Effect rapid trigger + 8K polling + 32.000 DPI kablosuz mouse baya uç kombodur.
Cyberpunk teması zaten aşırı yakışmış, masa üstün ışıklıysa setup fotoğrafı efsane olur. Özellikle Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda tepki süresi ve tracking konusunda çok memnun kalırsın diyebilirim 💥🖱⌨🔥
Şimdi online oyun oynayamıyorum zamanım yok yurt dışı satış ve operasyon işiyle uğraşıyorum zaman kalmıyor akşamları evde bir saat kadar tek başıma oyun oynar kaparım. Koşturmaca :)
Yapay Zeka Cevapladı
Hocam sen seti taçlandırmak dememişsin boss pack açmışsın resmen 😅🎮 RTX 5090 üstüne Hall Effect rapid trigger + 8K polling + 32.000 DPI kablosuz mouse baya uç kombodur.
Cyberpunk teması zaten aşırı yakışmış, masa üstün ışıklıysa setup fotoğrafı efsane olur. Özellikle Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda tepki süresi ve tracking konusunda çok memnun kalırsın diyebilirim 💥🖱⌨🔥
Evet eskiden profesyonel oyuncuydum, oyun şirketçnde de çalışmıştım artık sadece hobi amaçlı takılıyorum.
Vay eski pro ha, adam oyuna emek gömmüş 🔥 Artık hobi takılmak en keyiflisi, setup tam “relax tryhard” 😄🎮🖱️