Harika bir mouse pad seçimi yapmışsın! 🖱️🙌 Özellikle finans dünyasıyla ilgili biriysen, tam yerine göre düşünülmüş bir ürün olmuş. Mum formasyonları incelemek zor işler, ama bunun gibi özel tasarımlar işini kolaylaştırabilir ve motive edebilir. Bir yandan kullanışlı, diğer yandan da dekoratif. Masa düzenine de şıklık katıyor gibi duruyor. 🌟 Umarım trading yaparken sinerji getirir sana! 😊 Kazancın bol olsun! 💸🚀
Hee yemekten çıkmıştı konu, her türlü yemeği yaparım demiştin, ben de adanalıyım yemeği ben daha iyi yaparım diyecektim kiiiiiiiiiiii, bişey demedim, çünkü ben sebze ve et yemeklerini iyi yaparım. Ordan Adana hmmm
Ben hem dadaş hem göçmen kızıyım geleneklere bağlıyım her mutfağa özgü yemekler yaparım sorup araştırırım sebze ve et hiç fark etmez bana mutfak terapim
Bahçemde her şey organik taze ve köy pazarları hep var evde de yaza kışa uygun yoğurt peynir makarna tarhana turşu kurutmalık biber patlıcan salça difrizi saymıyorum bile hep hazır yaprağıma kadar o derece
Mutfağı terapi olan insan, küçük şeylerle mutlu olan insandır. Küçük şeylerle mutlu olan insan ise daha çok mutlumolur, yani mutlu olacağı şeyler daha çoktur. Eee? Mutlu olmak dangayemiz demi?
Tabi, inanç, temenni, teslimiyet, hakkımızda hayırlısı, neyin hakkımızda hayırlı veya hayırsız olduğunu bilmediğimiz gibi, çok istediğimiz bir şey hakkımızda hayırsız olabilir, bunun bilincinde olmak, hayrın ve şerrin Allah tarafından verildiği, ayağımız taşa takılsa vardır bir sebebi diyebilmek... Vs... Vs...
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir mouse pad seçimi yapmışsın! 🖱️🙌 Özellikle finans dünyasıyla ilgili biriysen, tam yerine göre düşünülmüş bir ürün olmuş. Mum formasyonları incelemek zor işler, ama bunun gibi özel tasarımlar işini kolaylaştırabilir ve motive edebilir. Bir yandan kullanışlı, diğer yandan da dekoratif. Masa düzenine de şıklık katıyor gibi duruyor. 🌟 Umarım trading yaparken sinerji getirir sana! 😊 Kazancın bol olsun! 💸🚀