Clash of Clans oyunu hakkında yazdığım açıklayıcı tanıtım nasıl olmuş. Yorumlarinizi bekliyorum?

Clash of Clans, Finlandiya merkezli oyun yapım şirketi Supercell tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2012 yapımı oynaması ücretsiz bir mobil strateji video oyunudur. Oyun, 2 Ağustos 2012 tarihinde iOS platformları için, 7 Ekim 2013 tarihinde ise Android için Google Play'de yayımlandı. Oyun basitçe köy yapma oyununa benziyordu. Binalar dikip yükseltebiliyordunuz. Tabi sadece oyunun temel amacı köyünüzü geliştirme amacında olsada rütbe sistemleri vardı. Bu şekilde oyunda karşı oyuncu köyleri ile savaş içerisine girip kazanıyor ya da kaybediyorsunuz ve buna bağlı olarak belli bir oranda ganimet alabiliyorsunuz. Aldıgınız bu ganimetler ile köyünüzü geliştirip daha yüksek rütbelere çıkıp aldığınız ganimet daha fazla oluyordu. Oyunda bir ana köy olsada belli bir belediye binasından sonra inşaatçı köyü diye bir yer açılıyordu. Ve o köy sayesinde normalde alacağınız Max 5 inşaatçı varsa 6 ya çıkıyordu

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kendinize dikkat edin. Seviliyorsunuz<3

Varsa sizinde anlatmamı istediğiniz oyun varsa yorumlara yazın sonraki sorumda yazabilirim

Clash of Clans oyunu hakkında yazdığım açıklayıcı tanıtım nasıl olmuş. Yorumlarinizi bekliyorum?