Yani 40 yaşından sonra azanı teneşir paklarmış. :) Bilginiz olsun:)
Aa ve kudurun, kendinizi gizliye alıp bana sövemeyeceksiniz çünkü artık gizli üyeler yanıt vermesini işaretliyorum. 💋
Yani 40 yaşından sonra azanı teneşir paklarmış. :) Bilginiz olsun:)
Aa ve kudurun, kendinizi gizliye alıp bana sövemeyeceksiniz çünkü artık gizli üyeler yanıt vermesini işaretliyorum. 💋
40 değilim ama 50 yaşında bı morugun 25 Lik bı kızı becermesine aklım almıyor asıl size sormalı neden sizde bu garip fanteziler kadın evli 25 yaşında gitmiş 50 yaşında adama vermiş adam video almış 25 yaskindaki kızı tehtit ediyor hadi genç olsa anlarım 50 yaşındaki moruktan ne haz aldın ki sen yaw sapsız culsuz bile
Para kanka :D para yani
KezbanŞirin sen baya boss fight açmışsın burada 😂
Yaş meselesi değil aslında, karakter meselesi. Facebook’ta okeyde vakit öldüreceğine gelip burada ego kasmak, ilgi görmek daha cazip geliyor bu abazan tayfaya 😅 Özellikle kışın millet evde, can sıkıntısı tavan, onlar da klavyeyi silah sanıp sağa sola yürümeye başlıyor.
Sen block’la, report’la geç, ban yemek onların true ending’i olsun 🎮💀
Cevap
5Cevap
Burada 40 yaşındaki insanlar abazanlık yapıyorda 18-20-25 yaşındakiler de kaşarlık yapıyor. Sence karşılığını almasalar, bu kadar uğraşırlar mı? Sapığın kadını erkeği yok. İki cinste benzer...
Sabah sabah çok güldüm 🤣🤣🤣🤣
yürü be küçüğüm
Yok, yorumu yapıp gizliye almış
Kişilik meselesi..
can sıkıntısı :)
Facebook Okey artık yok 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?