3 yıldır evliyim ve 14 aylık bir kızımız var ama eşim doğumdan sonra çok değişti bana olan ilgisi azaldı bağırmaya başladı tartısmada bile üstüme yürüyor doveek gibi geçen gün ayağıma şiddetli bir şekilde bastı sürekli. telefonda oyun oynayıp oyundaki insanlarla konuşuyor sorunca da oyun hakkında diyor çalışmıyor bizimle zaman geçirmiyor geceleri uyumuyor sabahları uyumaya gidiyor ve çocukla yanlış hissediyorum bu neden olur sizce dünde kavga ettik babanın evine git kendine gel dedi kavga sırasında sana olan hakkım haram zıkkım olsun dedi sevmiyor biliyorum ama niye böyle yalar bir insan
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Psikolojisi bozulmuş. Kızını da al, çık o evden.
Sürekli kendini düşünüyor herseyde kendini haklı buluyor ben hatalı gidecek yerim yok yok çalışmıyorum
Narsist birisi. Kendine bir iş bulman gerekiyor. Çok şaşalı bir şey arama. Yeter ki şimdilik eline biraz para geçsin. Onları altına çevirerek birikim yap. Eğer kocan çalışmana izin vermiyorsa ondan gizlice çalış. Benim tanıdığım bir abla kocasından gizli temizlik işlerine gidiyordu, parasını kazanıyordu. Sen de hiç yoktan bunu deneyebilirsin. Yeterli paradan sonra da kocandan uzaklaşırsın. Şimdilik böyle bir durumda diken üstündesin. Kendin için yapabileceğin her şeyi yap. Gerekirse yardım al. Elimde olsa yardımcı olmak isterdim ama şu an maalesef.
Evden dışarı çıkamıyorum ki çocuğa hep bakıyorum çalışmama bile izin vermiyor zaten bulunduğumuz da şehirde bizden başka kimse yok ailesi yok çok uzakta benim ailem yok zaten Ağustos dan beri kira ödemiyor ev sahibi sabretti sabretti sonumda da evden kovdu 4 günümüz kaldı nereye gitcez dediğimde de sokakta kalcaz napcaz dedi evdeki eşyaları satarız dedi cinsellik dışında bana kötü davranıyor bide ikinci çocuğu istiyorum diyor herseyin yükü bende ben ona yanlış yazdığım halde telefonuma bakar sen ne yapıyorsun der afedersiniz tuvalete bile zar zor gidiyorum çocuk bırakmıyor çocuğa bak diyorum oyunda isim var diyor heryerden kapandım
Balım, işin gerçekten çok zor. Nerede yaşıyorsun? Eğer Ankara 'da konaklıyorsan belki sana bir şekilde yardımcı olabilirim. Fiziksel işlerden para kazanmak zorunda değilsin, sosyal medyadan da bunu yapabilirsin. Ev içinde uzaktan yapabileceğin işlere göz at. Belki sana uygun bir şey vardır... Ev sahibi de haklı tabiki. Çalışan adam parayı nereye harcıyor? Tek derdi de cinsellik olmuş... Ailesini hiçe sayan, yuvasının yıkılmasına göz yumam birisinden baba, eş olmaz. Eğer yapabiliyorsan lütfen karşı gel ona. Ve sana tavsiyem kesinlikle cinselliği kes. Bu durumda kendini kocan bile olsa ona kullandırtma. Eğer gözünün korkacağını düşünüyorsan boşanma kararı ile tehdit et. Bu şekilde yaşanmaz. Lütfen kurtar kendini. Zorunda kalırsan çocuğunu da al, kaç oradan. Kadın sığınma evinde bir süre konakla.
Mersinde yaşıyoruz çok boşanma kararı aldık ama ben caresis olduğum hep barıştım boşanirsak cocugi sana bırakmam diyor nereye giderseniz bulurum seni ozaman diyor aslında kendi ailem var ama çok şiddet gördüm onlardan hamileyken de gittim aileme hamile alimle bana vurmaya kalktılar evde yapacağım işler bakıyorum da bulamıyorum sosyal medyadan da baktım ya dolandırıcı çıkıyorlar ya da ise almıyorlar
Ben 21 yaşındayım eşim 36 yaşında
Canım, sen çaresiz birisi değilsin sadece biraz cesur olmaya ihtiyacın var. Bir erkeğin himayesi altında bu hayat sadece sana değil, çocuğuna da zehir olur. Elbet o da babasından kaynaklı çok sıkıntı yaşayacak. Bu herif seni çocuğun ile tehdit ediyorsa eğer sana tavsiyem karakolda durumları harfi harfine izah etmek. Zaten kocanın bu sorumsuzluğunu anlatırsan kesinlikle çocuk ona verilmez. Zorla almaya kalkarsa uzaklaştırma cezası alır. Buna da uymazsa hapis cezası verilir. Sana verebileceğim en iyi tavsiye ona boşanma davası aç, boşanma sürecinde sığınma evlerinden ve diğer devlet destek türlerine başvurarak yardım al, kocan ile iletişimi tamamen kes (konumunuzu bile bilmesin). Mersin'de olmadığım için şimdilik elimden bir şey gelmiyor. Kendi evime sizi alabilirdim ama şu an daha yeni taşınma sürecindeyiz. Kendi işimi bile hâlâ bir zemine oturtamadım bazı sorunlardan kaynaklı.
Boşaninca kızıma bakcak ben çalışırken hep bunları düşünüyorum kiralar uçtu heryerden icralık oldum bakıcı tutsam güvenilir değil artık öyle bir devirdeyiz ki bakicilarda çocukla şiddet uyguluyor hadi akıcı tuttum diyelim bakiciya para kiraya para evin erzagina para borçlara para ayı çıkartmadan bitti maaş nabicam bilmiyorum
Çok. sagolun Allah razı olsun
Aksam yemeği yedik ve ben oturmaya gittik iceri kızım uyuyor bende telefonda video falan izliyordum geldi ne o birini mi buldun da onunla mı konuşuyorsun dedj
Canım, bu davranışlar sevgi değil kontrol. Şiddet başlamadan sınır çizmek önemli. Telefonunu karıştırmasına, sorgulamasına izin verme. Kendin ve çocuğun için destek alman çok kıymetli. 183'ü veya bir kadın danışma hattı sana yol gösterir.
Acil bir durum olursa 155’i aramaktan çekinme. Yalnız değilsin.
Böyle değildi ne zaman bu oyuna başladı çok degisti
Bir oyun insanı bu kadar etkilememeli. Belki orada onun kafasını dolduran insanlar vardır. Kocanı yönlendiriyorlarsa eğer baya sıkıntı.
Bugün boşanma kararı aldık senin gibi lanet bir insandan kurtuluyorum dedi kendine ev bakmaya başlamış davayı açalım dedi
Her gün her dk oyunda gece uyumuyor sabah 7 8 de uyuyor akşam 5 6 gibi uyaniyor hicbisey yapmıyor bana destek olmuyor herrsey benim yukumde