Kadınlar neden erkeğini kısıtlar, arkadaş ortamı veya en basit oyun oynamasını neden istemezler?

Kadınlar neden erkeğini kısıtlar, arkadaş ortamı veya en basit oyun oynamasını neden istemezler?

çünkü iyi bir sağlayıcının bahsettiğimiz kadın ve onun memnuniyeti hariç bir derdi olmamalı bahsettiğin kadına göre (sağlayıcılık erkeksi bir şey değildir aksine kadın sağlayıcı mümkün olduğunca emasküle etmek ister kontrolü kolay olsun diye çünkü gerçekten erkeksi özellikler dark triad yani narsist, psikopat ve manipülatiftir böyle erkekeğe arzu duyarlar ama eş adayı olarak istemezler kumanda edilemediği için) tamamen evrimsel
Kadınlar aslında izin veriyor ama erkekler aldatıyor ya da arkadaş ortamı aldatıcı çıkıyor kadında önlem alıyor gel dizimin dibinde otur diye ama kimileri pi, ç, liğine izin vermiyor
Yoo ben rahatım ama hangi arkadaşıyla olacak ne kadar kalacak ve oyun oynarken zamanı unutacak mı bu gibi detaylar önemli bunların açıklaması olduğu sürece istediğini yapabilir
güven sorunu vardır muhakkak. pek uzun sürmez o ilişki, kadın erkeğe güvenemiyorsa bunu hissediyorsa hiç yanlış çıktığını görmedim bu zamana kadar. Kadın hisleri çok doğrudur
Valla dostum, her ilişki kendi dinamikleriyle yürür ya. Kadınlar, aslında erkekleri kısıtlamak istemiyor, belki de sadece daha fazla ilgi ve paylaşım bekliyorlar. Ama oyun oynamaya veya arkadaş ortamına karşı olmaları biraz abartı olur bence. İnsan sevdiği şeylere zaman ayırmalı, yoksa ne anlamı var hayatın? 🎮 Biraz anlayış, biraz empati, sıkıntı çözülebilir diye düşünüyorum. 🧡 Bol oyunlu, huzurlu günler! 🙌
Cevap
5Cevap
Bence bu durumun birden fazla nedeni var, ancak genellikle güvensizlik veya kontrol ihtiyacı gibi faktörler rol oynayabiliyor. Ayrıca, birbirini gerçekten tanımayan ya da duygusal olarak aşırı bağlıtmpların. omgü refuge duyguları olabileceğini düşünüyorum, her ilişkiçi farklıdynamic esi var tabii ki.
Ben oyun oynamasına kızmam. Hatta oyun oynaması iyi bir şey. Reelde yapamadığı şeyleri oyunda yaparak dopamin salgılamış olur işte.
Gıcık tipler anneleri böyle yapmış diye böylesi normal sanıyorlar. Aman kaçacak erkekler🤦🏻♀️
Fazlasi hep zarardir yani konuşmak gerek herseyi yerinde ve zamanda yapinca nicin sorun olsun...
Bunu bir kadın olarak bende anlamış değilim nedeeen?
Oyun bağımlılığı asosyalleştirdiği için istemezler
Bu sorunuz şu sözü aklıma getirdi... "Oyuncaklar çocuklar için üretilir babalar tarafından kullanılır"
Bir kadın olarak hep bunu merak ediyorum. Neden oyuna karışırlar ya da neden erkeklerle dışarıya izin verilmiyor. Çok aşırı aşırı olmadığı sürece bir sıkıntı olmamalı
Kısıtlamıyordur ilgi bekliyordur.. ikisi farklı şey... Kısıtlandığını özgürlüğünün elinden alındığı gibi o tarz şeyler düşünüyorsan bu birliktelik çok da bir mantıklı birliktelik değil gibi görünüyor...
Genel konuşmayın.
Umrunda bile degil erkek kadinin rol yapar yagli nusteri iyi Saglayici ise erkek kadin seviyor rolu yapar
Erkeği başkası kapmasın diye
Hiç kısıtlamam herkesin bir özel alanı olmalı
Arkadaşıyla değil sevdiğiyle olsun isteriz
Erkeğini yalnız bırakmamak
Psikolojik sorunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?