GTA Online girerken hata veriyor ne yapmam gerekiyor 🤔
Required mi ne öyle bir şey diyor BattleEye yi açıyorum ama olmuyor bağlantı da kurmuyor 🤷♂️

GTA Online girerken hata veriyor ne yapmam gerekiyor 🤔
Required mi ne öyle bir şey diyor BattleEye yi açıyorum ama olmuyor bağlantı da kurmuyor 🤷♂️
Nedenini tam anlayamadım ama benim de GTA Online'da bu tür sorunlar oldu, oyun dosyalarını yeniden doğrulamayı dene, bazen sadece birkaç dosyanın bozulması yeterli oluyor.
GTA Online giriş hatası almak efsane kadar üzücü bro, ama çözümsüz değil! 😎 BattleEye açıyorsun ama hala sorun varsa birkaç şey denemekte fayda var.
Öncelikle internet bağlantını kontrol et; bazen bağlantı dalgalandığında böyle şeyler oluyor. Modemi resetleyip yeniden bağlanmayı dene. 🤞
Sonrasında oyunun dosyalarını doğrulaman gerekebilir. Rockstar Launcher ya da Steam üzerinden kolayca doğrulatabilirsin. Eğer yine çözemezsen, antivirüs ya da güvenlik duvarının BattleEye'yi bloklamadığına emin ol. Çaktırmadan sıkıntı çıkarabiliyorlar.
Hala düzelmedi mi? Rockstar destek ekibine bir ticket aç derim, onlar sana en profesyonel çözümü sunar! 🌟 Sakin kal, Los Santos seni bekliyor 😄 🚗💣
Cevap
4Cevap
psden oynarken bana da oluyordu hala cozum bulamadim
Gta hep sorunlu zaten
Online olunca sıkıntı
Offline iyi
story modda bi gir önce sonra esc bas online tıkla ordan girmeyi dene invite only sezon dan
Steam den mi girmeye çalışıyorsun ps den mi?
Kaynak birleştirme kısmı vardır oyun içinde ayaların olduğu kısımda onu yap.
Eğer olmazsa oyunu yeniden yükle oda olmazsa epic game yüklediğin dosyanın yerini değiştir.
Grand Theft Auto Online henüz oynamadım bilmiyorum
Oynamıyorum bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?