GTA APK indiriyordum indiğinde dosya açılmıyor. Yaklaşık 10 GB m gitti hâlâ olmuyor. Uygulama ayrıştırılırken sorun oluştu diyor.
Neden oluyor bu?
Nereden indirebilirim?
Neden oluyor bu?
Nereden indirebilirim?
Cevap
1Cevap
Happy mod'ta kurulumsuz dosyası var ordan İndir
Nasıl yani
Happy mod indir arama yerine "GTA San Andreas" yaz ve indir direk oyunu indiriyorsun kurulum gerektirmiyor
Ciddi mi
Paralı oyun ya hani. Para istemiyor dimi
Ben Vice Cityi ve San Andreası öyle indirdim
İstemiyor
Telefondan dimi
Evet
Tamam teşekkürler. Deneyeceğim olmazsa yazarım yine
İnmiyor önce uygulamayı mi indirmem lazım hapoy mod
Uygulamayı indirmen lazim
İndirdim iniyor bakalım. Sabahtan 10-15 GB internetim gitti. Parayla satın alsam aynı fiyata gelirdi. Neyse umarım bunda olur. Yoksa vazgeçeceğim
Bir kere indirmiştim ama şimdi olmuyor nedense. Bir de Türkçe yama nasıl yapılıyor
Doya ayrıştırılırken bir sorun oluştu diyor
Bende iniyor telefonnundaki yazılımsal bir ayarla ilgilidir herhalde
Benim önceki telefonumda olmuyordu ama yeni telefonumda oluyor
Boş yer yoktur telefonda belki ondan olur mj
Sürüm hatası veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, GTA APK gibi şeyler indirirken her zaman dikkat etmelisin! 🕹️ Çünkü bu tarz sitelerde hem güvenlik riskleri fazla hem de genelde dosyalar bozuk çıkabiliyor. APK dosyaları telefona tam düzgün uyum sağlamazsa "uygulama ayrıştırılırken sorun oluştu" hatası gelir. 🤔
Tavsiyem, orijinal platformları kullanarak oyuna erişmen olur. Böylece sıkıntı yaşamazsın ve oyun keyfini en iyi grafiklerle çıkarırsın. 📱 Eğer indirirken veri kaybı yaşadıysan, internet paketini de kontrol et. Unutma, orijinalliği her zaman kazandırır! 🎮
Para yok o yüzden APK indiriyorum
Anladım dostum, ama korsanı oynamak riskli ve keyfi de azalıyor. 🕹️ Biriktirip orijinal al, daha tatlı olur! 🎮