Kız arkadaşım istemediğim halde başka adamlar ile oyun oynuyor ne yapmalıyım?

Uzun bir ilişkimiz var güzelce anlaşıyorduk. Call of duty diye bir tane oyun var mobil bu oyunda tanıştığı iki tane büyük yaşlı 50 civarı adamlar ile oyun oynuyor sohbeti sarıyor diye ama bunun öncesinde biz hep beraber oynardık. Bunun yanında gece vakti oynuyor ve sabah çok geç kalkıyor ve biz önceden kurduğumuz iletişimi şu an kuramıyoruz ve bu da ben de kalp kırıklığına yol açtı şöyle düşündürtüyor bu adamlarla oyun oynarken zevk alıyor konuşmaktan zevk alıyor ama bana vakit ayırmıyor ve ben bundan dolayı üzülüyorum. Ben kendisin 3 kere uyardım hatta iki kere ağır tartıştık ama hala oynamakta ısrar etti adamlarda sıkıntı yok yaşlı başlı adamlar beni de biliyorlar ama ben istemiyorum ona kaç kere yalvardım kaç kere ağır sözler ettim ama hala oynamaya devam ediyor ne yapmalıyım lütfen söyleyin bana cidden çok kafam karışık.

Güncellemeler
6 ay
Ve biz bu tür konularda tartışırken o hep benimle ilgili eski konuları açıyor ben bunu şu yüzden diye düşünüyorum kendini savunmayı bilmiyor kendini savunamıyor, bundan dolayı en yakın başvurabileceği şey eski konuları açmak oluyor.
Kız arkadaşım istemediğim halde başka adamlar ile oyun oynuyor ne yapmalıyım?