Gamer İçinde sesli sohbet özelliği olan ve insanın oynadıkça oynayasını getiren oyun önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu sıralar kendimi online oyunların büyülü dünyasına bırakmak istiyorum.🫠😇 İçinde sesli sohbet özelliği olan ve insanın oynadıkça oynayasını getiren oyun önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lylyth Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Pc mi mobil mi 1 8 Yorumla Siriusalegori 6 ay Her ikisi icinde söyleyebilir misin? Yorumla lylyth 6 ay Mobil için:Weplay, Mlbb, Pc için:Valorant, cs2, prison life, Vermintide 2, Friday the 13th, Her ikisi için:goose goose duck, pubgŞimdilik aklıma gelen bunlarr Yorumla Siriusalegori 6 ay Önerilerin için cok teşekkür ederim. Yorumla lylyth 6 ay Rica ederim iyi eğlenceler 💫 Yorumla Siriusalegori 6 ay Weplayi indirdim ama pek anlamadım Yorumla Siriusalegori 6 ay @lylyth Yorumla lylyth 6 ay Oyun kısmı var bide normal sesli sohbet kısmı var önceden oynadığım için tam hatırlamıyorum yerlerini ama bulursun bence sen ajsjd Yorumla Siriusalegori 6 ay Hmm peki Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Pubg. Var 1 0 Yorumla
wayxllass Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Öyle oyunlar kötü oynama 😆 1 4 Yorumla Siriusalegori 6 ay Neden kötü djjdjd Yorumla wayxllass 6 ay Kötü çünkü Yorumla Siriusalegori 6 ay Yani oynaması zevkli değil mi? Yorumla wayxllass 6 ay Hayır 🙊 Yorumla
Nickimniyeyok Takip Et Xper 6 Yaş: 19 6 ay Pubg. Var başka bildiğim yok 1 2 Yorumla Siriusalegori 6 ay Telefonu çok kasıyor mu peki? Yorumla Nickimniyeyok 6 ay Cihazın iyiyse bir şey olmaz ama biraz yer kapliyo cihazın depolama alanı azsa önermem ama güzel oyun Yorumla
En İyi Cevaplar