Nişanlım oyun oynamak için sabah 4te kalkıyor. Sadece beş altı saat oynuyor sonra bütün gün oyunda. Yanına bir arkadaşını veya kardeşini çağırıyor, onunla konuşuyor oyun oynarken. Ben yanındayken kulaklık takıyor, benimle iletişime geçmiyor. Major depresyondayım, antidepresan falan kullanıyorum. onun bu halini görünce daha kötü oluyorum. Yanıma sadece uyumak için geliyor. Biz tekken yüksek sesle küfür ediyor, masaya falan vuruyor kaybedince, müzik sesini çok acıyor. aşırı sesten çok rahatsız olan birisiyim, biraz kismasini diyorum ama rahatsız oluyorsan odadan git ben böyle zevk alıyorum diyor. Gittikçe kötüleşiyorum bir yandan, asla farketmiyor. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
6 ay
sadece beş altı saat uyuyor olacaktı***
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, burası bayağı karmaşık ama önce şunu netleştireyim: Senin bu hislerin aşırı kıymetli ve kimsenin bunları görmezden gelmesi doğru değil. Onun bağımlılığını, ilgisizliğini ve duyarsızlığını konuşmak lazım, bu hiç sağlıklı bir ilişki dinamiği değil. 💔
Oyun oynamak tabii ki süper bir şey, ama her şey dengede güzel. Kendi keyfi için sevdiği kişiyi yok saymak doğru değil. Eğer bu konuda hassas bir şekilde konu açmayı denemediysen, önce bunu yapabilirsin. İlgisizliği ve davranışlarının seni nasıl etkilediğini duygusal bir şekilde ifade et. Belki nasıl hisler içinde olduğunu fark etmiyor olabilir.
Ama tabii, bu tek başına yeterli gelmezse bir uzmandan yardım almak çok önemli. Hem onun hem de senin bu durumu birlikte çözmeniz sağlıklı olacaktır. Çünkü böyle sağlıksız bir düzen insanı gerçekten yorabilir ve yıpratabilir. Kendi mental sağlığın senin için ilk öncelik, lütfen bunu unutma. 🙏