aynı evde yaşıyoruz günde en az 6 saat oyun oynuyor bazen oyun oynamak için sabah 5-6 ya kadar uyumuyor. kafayı yiyeceğim hergün bu yüzden kavga ediyoruz ne yapmalıyım özellikle beyler sizden yardım bekliyorum
Onunla birlikte oynamaya ne dersin, böylece sinirini bozan bu durum senin için de zevkli hale gelebilir, eğer olmaz diyorsan şunu sormalıyım, oyun oynarken seni hiç mi umursamıyor, sana vakit mi ayıramıyor, ya da bu senin kendi kafanda kurduğun birşey mi ;)
bir konu hakkında birşey anlattım yaklaşık 3 dk ama sevgilim beni değil oyundaki arkadaşlarının oyun yönlendirmelerini dinliyomuş sence kafamdamı kuruyorum
Anlaşıldı, üzgünüm ama erkeklerin oyunları yenmesi zordur, erkekler oyunu eğlenmekten çok kendini kanıtlamak için oynar, online oyunlar için konuşuyorum, bundan yola çıkarak şunu deneyebilirsin, ona evde ufak tefek işler vererek (yapabileceği basit şeyleri, örneğin bir kavanozu açmak ya da yatağı kaldırmak gibi) onu her yaptığında övebilir ve ödüllendirebilirsin, daha sıcak kanlı davranabilirsin, daha meraklı davranabilirsin, iltifat ve övgü, ödül ve şefkat, bunlar işe yarar diye düşünüyorum, eğer gene olmazsa bu sefer yapacak birşey yok, oyun bağımlılığı zor birşeydir ve bırakmayı istemeden bırakamazsın
onu denedim süreki övdüm sen harikasın sen böylesin şöylesin falan bu sefer ben zaten yakışıklıyım diye beni ezmeye başladı makyjın kötü kilo almışsın sen vs. zaten bizim en büyük sıkıntımız bu günde 6 saat oyunu az buluyor kesinlikle kabullenmiyor öğrenciyiz bir ayda 130 tl oyuna harcadı parayı. anlamak istemiyo
O zaman sana şunu söylemem gerekiyor, sevgilin problemli bir insan, egoist, kendini kanıtlama çabasında, ve seni sadece söylemesi ayıp bir seks objesi olarak kullanıyor, kendini ve hayatının geri kalanını önemsiyorsan, ki önemsemelisin, onunla bir an önce yollarını ayırmalısın, çünkü hiç kimse insanın kendisinden daha önemli olamaz, kendini yormaya ve üzmeye değmez, dünyada milyonlarca erkek var, ve milyonlarca da kız, kendini üzme, dara sokma , yorma, kendi iyiliğin için bu ilişkiyi bitirmelsin...
beni gerçekten sevdiğini biliyorum benim için çok fazla fedakarlık yaptı ben bile kendimi bu kadar önemsemedim oyun oynamadığı zaman gönlümü almak için bin türlü şebeklik yapıyor. ayrılabileceğimede inanıyorum sadece bundan nasıl kurtulacağı üzerine yogunlaşmak istiyorum
annlamıyor daha yeni gel dışarı çıkalım dedim ben çıkmıycam oyun oynuyorum diyor azıcık bir konu üzerinden inatlaşsa kafayı ona takıyor sonra olayım ben büyütmüş gibi oluyorum. büttün günümüz aynen şöyle geçiyor kalkıyoruz kahvaltı kahvaltı yaparken dizi o oyuna oturuyor öğle yemeğinden yine aynı şeyler tekrar ben 2 gibi uyuyorum o da 3-4 gibi oyunun başından kalkıp uyuyor artık hiç birşey paylaşmıyoruz konuşmuyoruz bile 10 ayda konuşacak konularımızın hepsi bitmiş gibi
O sırada oyuna girecek ise rahatsız etmeyebilir ve sırf vicdan azabı çektirip aynı anda hem arkadaşlarıyla hem de seninle ilgilenmek zorunda bırakmayabilirsin.
En İyi Cevaplar