Black friday games?

Arkadaşlar merhaba acil yardımınız gerek hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim gerçekten. Sepetimde fc 26 var , Bir de dying light 1 , Ve gta 5 var. Bunlar tamam Ve sizden ufak bir yardım istiyorum Bir oyun daha eklemek istiyorum. Şimdi Rust ve sea of thivines de tanımadığımız kişilerle arkadaş olup birlik kuruyoruz ya. Ama bunun bazı insanlar mümkün olmadıklarını söylüyorlar. ve tek başıma nasıl kasarım ve ya inşa ederim bilmiyorum. Böyle birlik olucak tanımadığımız insanlarla arkadaş olup eğlenilecek Bir oyun arıyorum fakat black friday içinden. lütfen yardımcı olur musunuz? Ve fc 26 da Maç ta sesli sohbet var mı peki? Maçta tanımadığımız insanlarla konuşabiliyor muyuz? rakipler hariç. tek bizim takımlar. Çok isterim. Hatta poyraz kariyer dizisinde sarışın çocuk kaçırılmıştı pizza falan söylemişti kaçıranlar ve sonra sanırım fotbull oyunu açmıştı ve direkt kişiyle konuşup babasını aratmıştı tanımadığı halde. öyle oyunlar var mı işte? lütfen dalga geçmeyin hikayeli oyun hiç eklemek istemedim hep online. çünkü diğerlerini torrent indirmek daha makul gelirdi. Her ne kadar hikayeli oyunlar 20 dolara 30dolara 3 dolara düşşe bile. neyse sizi seviyorumbay
Black friday games?