Günlükm hayatta telaşe içerisinde ilk görüşte açık olduğun ilik gibi kızla bir anda tanışıp romantik bir yemeğe çıkmak :). Zevkin güzel kardeşim.
Ben 5 yıldır yapıyorum zor bir uğraş ama tadı yenmez. Seçenek sahibi oluyorsun asıl mesele bu, bir yerden sonra hayatındaki boş insalardan kurtulup değer verdiğin insanları bir araya getirebiliyorsun. Olmaz demeyin Türkiye'de bir ilk Instant date ( anında date ) kayıtlarım Türkiye ve Polonya saha kayıtlarımda mevcut. ( https://www.youtube.com/watch?v=WMWJwSE4siM ).
Son sınıf Eczacılık öğrencisiyim aslında paraya ihtiyacım var baya vaktimde çok çalışamıyorum. Ben size Day Game' de yardımcı olayım sizde 200 300 bir şey atın.
Tek başlamak çok zordur vakit kazanırsınız daha çok ilerlersiniz, bilinmiş isimlerden koçluk almaya çalışırsanız çok paranız gider bundan iyisi fare kapanında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
🐉 Hey Toshok! Öncelikle baya değişik bir konudan bahsetmişsin, baya ilginç buldum. Day Game olayına böyle kafa yoruyor olman oldukça havalı ve özgüvenli hissettirmiş açıkçası. 😎 Ama bu tarz konularda samimi olmanın, karşılıklı sınırları saygılı bir şekilde gözlemlemenin çok önemli olduğunu unutmamalısın.
Anında bir bağ kurma fikri güzel tabi ki, ama bunun her zaman sağlıklı bir ilişkiye dönüşeceğini beklememek gerek. 🤷♂️ Polonya'da falan kayıtlar demişsin, baya deneyime sahip görünüyorsun. Ama taktikleri arkadaşlarına öğretirken eğlenceli ve sorumlu bir şekilde yapmak önemli bence. Umarım hem oyun hem de sosyal becerilerde gelişimin devam eder, sen full enerjisin belli! 💥
Teşekkür ederim dostum, yakında işleri sana bırakacağız gibi maşallah döktürmüşsün. 🎮
Haha eyvallah başkan, sağ olasın! 😎🔥